Biuro podróży Sorger
+421 2 21 02 57 57
pobyty na Słowacji

Hotel SOREA Urán Tatrzańska Łomnica opinie

opinie użytkowników

8,0doskonały
dobrze Slovensko Belana - 4.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.02 - 29.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/2
Zalety: Prywatny, wellness
Wady: Ceny i wyposażenie
10,0doskonały
Slovensko Tatiana - 3.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.02 - 01.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: wszystko
Wady: Wszystko było w porządku.
10,0doskonały
Slovensko Pavlína - 29.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.02 - 27.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/1
9,0doskonały
Slovensko Monika - 29.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.02 - 27.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/2
Zalety: Bogaty wybór dań z obiadokolacją
Wady: Twarde łóżko i nieco odległy personel w barze
8,0doskonały
przyzwoity Slovensko Anna - 18.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.02 - 16.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: lokalizacja
Wady: Mi się nie podoba ograniczoną porannej kąpieli do hotelu poszedłem po prostu do codziennego porannego pływania.
9,0doskonały
spokojnost Slovensko Julius - 10.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.01 - 08.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: czyszczenie doskonały personel i chętny do pomocy, otoczenie, położony w naturze, dobry stosunek cena / wydajność, duży hotel
Wady: słabo wyposażony plac zabaw dla dzieci, żadnych zabawek, pokój ok
8,0doskonały
Slovensko Jozef - 9.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.02 - 06.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko
Wady: pogoda
8,0doskonały
dobry relaks Slovensko Soňa - 7.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.01 - 31.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Na czwartym roku byliśmy w T. Łomnicy do pobytu. Jak staliśmy starszy, będziemy przejść i cieszyć się śniegiem na chwilę. Nelyžujem już, ale ssać tę piękną atmosferę. Uwielbiamy spacery w śniegu, a wieczorem zrelaksować się w wellnese. Jedzenie było bardzo smaczne, wystarczy czystość, miła obsługa.
Wady: Zauważyliśmy, że goście byli od młodych rodzin z dziećmi, w średnim wieku do osób starszych. Myślę, że błędem byłoby rozważyć mieszkania podłogi gościnnych i teraźniejszość. Nie mamy nic przeciwko młodzi ludzie lubią siedzieć, bawić się głośniejsze. Należy do grup wiekowych. Emeryci umieścić obok rodziny z dwójką dzieci i 20-30-latków na pierwszym piętrze? Po tym wszystkim, dlaczego nie mogliśmy zatrzymać się na podłodze wokół tej samej kategorii wiekowej? Starší iść do łóżka wcześniej, młoda miłość opętany. Z pewnością nie hotel tak dużo ludzi, kiedy przyjechaliśmy, że to niemożliwe, aby zorganizować.
8,0doskonały
dobry relaks Slovensko Soňa - 7.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.01 - 31.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Na czwartym roku byliśmy w T. Łomnicy do pobytu. Jak staliśmy starszy, będziemy przejść i cieszyć się śniegiem na chwilę. Nelyžujem już, ale ssać tę piękną atmosferę. Uwielbiamy spacery w śniegu, a wieczorem zrelaksować się w wellnese. Jedzenie było bardzo smaczne, wystarczy czystość, miła obsługa.
Wady: Zauważyliśmy, że goście byli od młodych rodzin z dziećmi, w średnim wieku do osób starszych. Myślę, że błędem byłoby rozważyć mieszkania podłogi gościnnych i teraźniejszość. Nie mamy nic przeciwko młodzi ludzie lubią siedzieć, bawić się głośniejsze. Należy do grup wiekowych. Emeryci umieścić obok rodziny z dwójką dzieci i 20-30-latków na pierwszym piętrze? Po tym wszystkim, dlaczego nie mogliśmy zatrzymać się na podłodze wokół tej samej kategorii wiekowej? Starší iść do łóżka wcześniej, młoda miłość opętany. Z pewnością nie hotel tak dużo ludzi, kiedy przyjechaliśmy, że to niemożliwe, aby zorganizować.
8,0doskonały
Byliśmy na urządzeniu po raz drugi z podobną satysfakcję, jak wcześniej. Slovensko Peter - 30.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.01 - 26.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Nie mam żadnych zasadniczych zastrzeżeń i uwag. Czasami na śniadanie Liczyłam Box i jogurt.
Wady: W przedpokoju spodziewałbym silniejsze oświetlenie / silniejszą żarówkę, wyższą watach /. Zakwaterowanie było na nie. pokoje 503-sze
8,0doskonały
satysfakcja i jakość jest bardzo dobra Slovensko Michal - 28.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.01 - 26.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Wszystko z wyjątkiem pod prysznicem
Wady: słabsze płynęła gorącą i zimną wodę, szczególnie podczas kąpieli uznano - słabe ciśnienie wody
8,0doskonały
dobry Slovensko Mariana - 3.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 27.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Program święta i 1 bezpłatny wstęp do wellnesu
8,0doskonały
zadowolony Slovensko Evita - 18.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.12 - 15.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: ładne, czyste pokoje, smaczne jedzenie, miła obsługa
Wady: Szkoda, że ​​cały pobyt (4 noce) możemy tylko iść 1 razy w Wellness (basen) przez 2 godziny w pokoju brakowało lodówce (nie grudniu więc brakuje, ale w miesiącach letnich będzie to konieczne)
9,0doskonały
Slovensko Peter - 18.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.11 - 16.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Basen i jedzenie
9,0doskonały
Wszystko było ok Slovensko Andrej - 13.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.11 - 10.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało nam się wszystko, ale najbardziej wellness.
9,0doskonały
Slovensko Zuzana - 12.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.11 - 10.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Świetny hotel jedzenie i wellness Slovensko Csaba - 7.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.11 - 05.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Wszystkie 3 x Byłem tam
Wady: Nie było to nie pisz
9,0doskonały
Wrócić Slovensko Eva z Hlohovca - 6.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.11 - 03.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 6/2
Zalety: Wszystko było w porządku, po przystępnej cenie i trzy gwiazdki.
10,0doskonały
Polecam. Slovensko Ján a Dana. - 6.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.10 - 03.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Czy my w zasadzie wszystko w trakcie pobytu.
Wady: Nie mogę powiedzieć, mi się nie podoba, ale w przyszłości chciałbym polecić zapewniając więcej masażystów, jak masażysta (-ów) do liczby wczasowiczów oraz z wyjątkiem soboty i niedziele, mały i dlatego musieliśmy szukać tych usług konkurencji.
10,0doskonały
Slovensko Petra - 5.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.11 - 03.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Jozef - 5.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.11 - 03.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wspaniałe jedzenie; wellness; spokojne otoczenie; pomocny personel; czysty;
10,0doskonały
doskonały pobyt Slovensko Jaroslava Kurova - 31.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.10 - 26.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: Wszystko !!!!! To było wspaniałe, szczególnie podobało nam kelner Joshka Horvath, wspaniały człowiek, bardzo miły człowiek, każdy był wspaniały, począwszy od recepcjonisty, a kończąc na szefa kuchni, który zasługuje na gwiazdkę Michelin za gotowanie
Wady: może być nieco bardziej przestronny pokój
8,0doskonały
Slovensko Stanislav - 29.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.10 - 27.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
9,0doskonały
Slovensko Imrich - 27.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.10 - 24.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Pobyt trzydniowy na Uran w Tatrzańskiej Łomnicy. Slovensko Stanislav - 26.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.10 - 24.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Lubiłem komunikację i dostęp Mgr. Lubica Valášková Sorger.sk firmy, przez którą ja pobyt objedenával. Doskonała komunikacja, przyjazne podejście i szybka reakcja email do moich pytań. Wnętrza hotelu był miły do ​​poziomu standardowego. Hotel posiada doskonałą spa. Podobało mi się podejście personelu hotelu w restauracji, recepcji i barze. W hotelowym barze, w którym pracowała kelnerka - czy nas doskonała kawa!
Wady: Nie mam żadnych skarg.
10,0doskonały
Wszystko było w porządku Slovensko Andrej - 23.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Środowiska hotel, jedzenie i dobre samopoczucie
9,0doskonały
wspaniały Slovensko Robert - 22.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: wszystko idealne
Wady: mały parking z oczu
10,0doskonały
Slovensko Monika - 15.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.10 - 13.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Byliśmy zadowoleni z.
10,0doskonały
Veronika Slovensko Veronika - 14.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 07.10 - 12.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Beáta - 10.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.09 - 02.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
8,0doskonały
Slovensko Dagmar - 7.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.09 - 21.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Lokalizacja i oczywiście wysokiej Tatry.Blízko tramwaj, który docenią zwłaszcza osoby starsze.
Wady: Meble dla małych pomieszczeń powinny być odpowiednie do zastąpienia.
9,0doskonały
Slovensko Jozef - 4.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.09 - 01.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Aby pozostać w obiekcie Hotel Uran w Tatrzańskiej Łomnicy mam nic do dodania. Wszystko było w jak najlepszym porządku i zatrzymamy się sukcesem, podobało nam się bardzo dobrze w wellnese. Mają bardzo ładne i dość duży basen i jacuzzi. To było w porządku. Co gorsza, był to počasím.Služby były na dobrym poziomie, w tym stravovania.Zaujemcom Gorąco polecam ten hotel.
10,0doskonały
Uwielbiam góry i kilka dni poleciałem na niebie Slovensko Terézia - 1.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.09 - 29.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Maksymalne zadowolenie.
9,0doskonały
przyjemny pobyt Slovensko Mária - 23.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.09 - 21.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: Zakwaterowanie, doskonałe jedzenie, wellness, przyjazny personel
Wady: Nie mamy żadnych zastrzeżeń
9,0doskonały
Slovensko Edita - 22.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.09 - 15.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Nasza ogólna ocena jest bardzo dobra. Byliśmy zadowoleni z pobytu, doskonałe jedzenie, przyjazny personel i przyjazna, wielkie wellness do sauny fińskiej, która w tym czasie, gdy byliśmy u was pobytu nie działa. Zalecamy hotelu do innych wczasowiczów.
8,0doskonały
Slovensko Lucia - 21.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.09 - 19.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: polecamy
9,0doskonały
Wrzesień (wrzesień) w Tatrach Slovensko Manželé z Jižní Moravy - 9.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.09 - 07.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Miła atmosfera, przyjazny personel, turystyka i wypoczynek. Byliśmy tu kilka razy i zawsze zadowolony.
Wady: Wanna w łazience.
9,0doskonały
Przyjemne otoczenie, dobry dostęp do podwyżek Slovensko Bohuslav - 8.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.09 - 06.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjazny personel, wyżywienie, zakwaterowanie
8,0doskonały
Pobyt dla seniorów Slovensko Janka - 7.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.08 - 01.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Uczynność personelu i wellness
8,0doskonały
Slovensko Pavel - 3.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.08 - 01.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Żywność była różna i smaczny.
Wady: Dla hoteli błędów w pokoju lodówkę, co jest dla mnie zbyt duży minus. Również tam brakuje suszarnię, które mogą być suche, gdy robi się mokro na wędrówki. Martwiło mnie, że nawet po kolacji nie można wypić lampkę wina. Co to jest wybór, to jest ani dobra, ani jakości.
10,0doskonały
Slovensko Margita Berlanská - 2.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.08 - 16.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 5/2
10,0doskonały
pobyt dla seniorów Slovensko Eleonora - 2.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.08 - 27.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko nam się podobało, środowisko, personel, jakość żywności
10,0doskonały
Turystyka w Tatrach Slovensko Rozália - 30.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.08 - 26.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Czystość i porządek nie tylko w pokojach, ale również w innych dziedzinach, codzienna zmiana ręczników, doskonałe strava.Veľmi dobrej lokalizacji hotelu.
Wady: W pokoju brakuje trochę chladnička.Nedostatok gniazdek elektrycznych rozwiązali przynosząc przedłużacz zasilania.
9,0doskonały
Slovensko Kristína - 30.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.08 - 28.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pyszne jedzenie, basen, personel.
Wady: Może więcej ludzi są mile widziane i mini-lodówka w pokoju.
7,0dobry
Slovensko Andrea B. - 30.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.08 - 27.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Wellness, pomocny personel
Wady: Bardzo twarde materace
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Benjamín - 29.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.08 - 19.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjemne otoczenie, bardzo pomocny personel. Doskonałe jedzenie, duży wybór, a rano i wieczorem. Wellness był również bardzo udany woda.
Wady: -
8,0doskonały
Slovensko Sonia - 28.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.08 - 25.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Tibor - 25.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.08 - 23.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Jedzenie, profesjonalny personel
Wady: Wellness hotel nie ma szlafroki
9,0doskonały
Tradycyjnie spędzają wolny czas w Urana Slovensko Kvetoslava - 20.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.08 - 17.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: 1. Tatra doskonałe jedzenie - powiedział, że naszego 5-letniego wnuka dwa lata temu i od tego czasu idziemy do Urana :-) 2. poranne pływanie - basen 3 bardzo miły i pomocny personel
Wady: pogoda, ale to nie może wpływać na ...
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Gabriela - 19.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.08 - 08.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/1
Zalety: Syn kochał ją i chciał zostać dłużej. Personel jest bardzo gościnni. Gorąco pochwalić recepcji, kelnerzy, którzy pomogli mi w usunięciu wady w samochodzie bez żadnych problemów na prezuli samochód przebił oponę na rezerwy i doradzić, co robić dalej. Gotowość nierzeczywiste i niewiarygodne. Wielkie dziękuję.
8,0doskonały
Slovensko Sona - 19.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.08 - 17.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjemna atmosfera, przyjazny personel, czyste pokoje w pięknym miejscu, wellness Výborný
8,0doskonały
Slovensko Ivana - 16.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.07 - 07.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Trochę starsze pokoje. Slovensko Jaroslav - 14.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.08 - 12.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Bogaty wybór potraw na śniadanie i kolację, wellness.
Wady: Pokoje musiałby nova i wyposażenia sanitarnego.
9,0doskonały
Slovensko Štefan - 12.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.08 - 10.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Drahomíra - 6.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.08 - 04.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało nam się wszystko. Doskonałe jedzenie, świetna zdrowotne, zakwaterowanie OK, personel był pomocny i przyjazny.
Wady: nic
9,0doskonały
Slovensko Juraj - 5.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.07 - 03.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Noclegi Malinka ciasne, ale ponieważ spędziliśmy w pokoju trochę czasu, więc nie przeszkadza albo. Codzienne sprzątanie i zmiana ręczników. Animatorzy dla dzieci wciąż płacą opcje basen od rana do wieczora w przypadku złej pogody i usług gastronomicznych dla dzieci i personelu do „1”.
Wady: Nic nie przyszło mi do głowy
9,0doskonały
w porządku Slovensko Miroslav - 5.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.08 - 03.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: zakwaterowanie, wyżywienie, basen ...
Wady: - Cena powinna być już wprowadzić biologiczna całego pobytu - pokój powinien być lodówka
9,0doskonały
Slovensko Vlasta - 4.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.07 - 31.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Food and wellness były doskonałe
10,0doskonały
doskonały Slovensko Terézia Ondruskova - 31.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.07 - 20.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Proste, przystępny personalnic
Wady: Nrspominam nic
10,0doskonały
satysfakcja Slovensko Soňa - 25.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.07 - 23.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Zakwaterowanie, wyżywienie, wellness, gotowość
8,0doskonały
dłuższy weekend Slovensko Magdalena - 23.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.07 - 21.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Doskonała lokalizacja, dobre zakwaterowanie, dobre jedzenie. Bonus Hotel - 1x wejście do centrum wellness bezpłatnie.
Wady: 5% rabatu lojalnościowego jest tylko dla uczestników, którzy zamówili pobyt bezpośrednio przez hotel
8,0doskonały
Slovensko Sona - 23.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.07 - 21.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
wspaniałe wakacje Slovensko Marta - 16.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 07.07 - 13.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel SOREA Uran w Tatrzańskiej Łomnicy byliśmy po raz drugi i ponownie w tym hotelu oceniam jako doskonałe. Zakwaterowanie, jedzenie, pomocny personel, który zawsze pamiętał o nas wszystko o co prosiliśmy i zawsze z uśmiechem. Tam gdzie to możliwe, będziemy wracać ponownie w przyszłym roku.
7,0dobry
weekend chłodny Slovensko Zuzana - 25.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.06 - 23.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Super Wodny świat, nawet dla małych dzieci, ładny plac zabaw, pyszne jedzenie,
Wady: plac zabaw na tyłach hotelu jest tylko ze starymi metalowymi ramami wspinaczkowych, które nie są utrzymywane
8,0doskonały
przyjemny pobyt Slovensko Katarína - 25.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.06 - 22.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Czyste pokoje, jak również pokój na parterze ma swój urok, sarny i jelenie poszedł odwiedzić. Doskonałe jedzenie, miła obsługa.
Wady: I nic. Pogoda nie była zorganizować. Ale nawet z Pršany mogę opracować program.
8,0doskonały
Uran Slovensko Miroslav Kušik - 24.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.06 - 22.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Dobre i smaczne jedzenie Regulamin czystości
Wady: Błąd najmniejszą mini lodówkę
8,0doskonały
Slovensko viera pospisilova - 23.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.06 - 20.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Czy mamy często do Urana, po raz pierwszy około 50.rokmi. Poprawa basen, jest idealnym miejscem dla dzieci. Zastanawiam się, dlaczego to nie jest otwarty codziennie. Jest to pracownik problem? Dodatnia wartość jedzenie w bufecie. Wybór był dobry, smakował jak. Pozytywny jest wolny PC. Poziom usług jest dobra w każdej dziedzinie nie widać różnicę na przestrzeni lat. Tak trzymać!
Wady: Uran wyszukiwania dla wielu seniorów, którzy mają wannę z wysokimi ścianami bocznymi bardzo niestosowne (To może spowodować) zaleca zmiany! Ci młodsi ludzie nie zdają sobie sprawy.
8,0doskonały
hotele jakości i usługi Slovensko Elena - 13.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.06 - 10.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Noclegi i usługi
Wady: Brakuje lodówkę oraz suszarkę do włosów w pokoju. Większa oferta owoców sezonowych głównie przez słowackiego nezaškodila.
8,0doskonały
Slovensko Ľubomír - 4.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.05 - 02.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
pobyt Slovensko Ľubica - 29.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.05 - 24.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: przyjazny personel, jedzenie i zakwaterowanie dobrze, czuliśmy się bardzo dobrze.
Wady: Nie mam doświadczenia negatywne
10,0doskonały
Super pobyt Slovensko Alžbeta - 27.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.05 - 25.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: Zrobić nam wszystkim tam, pracowników, usług, wellness i zakwaterowanie. Wracamy tam co roku teraz mamy już po raz piąty. Pomimo pogody, czuliśmy się doskonałe.
8,0doskonały
Impress, ale nie zawiódł. Slovensko Andy. - 15.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.05 - 12.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Uprzejmy i profesjonalny personel. Cicha okolica, czyste pokoje, regularne czyszczenie, pyszne jedzenie, i porównać i dość zróżnicowany wybór.
Wady: Brakowało mi codzienną poranną pływać, niezastosowanie się do sauny / chodzenia w bikini, Niestosowanie żagle, nezmývanie pot z miejsc po saunie /, hałaśliwe niektórych użytkowników w obszarach wellness i basen.
10,0doskonały
doskonały relaks Slovensko Dagmar - 8.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.04 - 04.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: czystość, wellness, uśmiechnięty personel, pyszne jedzenie przez cały pobyt
Wady: Nie czytaliście, co
8,0doskonały
Slovensko Alena - 7.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.04 - 04.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wellness
Wady: Oddzielne łóżka w pokoju
9,0doskonały
Slovensko Beata - 7.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.04 - 01.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Pobyt w Uran byłem zadowolony, zwłaszcza z zakwaterowaniem, wellness, czystość i postawy pracowników. Mam wątpliwości co do diety może być bardziej zróżnicowane i zdrowsze.
Wady: Mam wątpliwości co do diety może być bardziej zróżnicowane i zdrowsze. Menu było wiele ciężkich żywności / mięsa w sosie, kluski, przyprawione i miał świeże sałatki / zupy .Výborne były w kolacji szczególnie łatwe do uniknięcia.
10,0doskonały
Jeszcze przyjedziemy Slovensko Ivan zo Šamorína - 6.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.04 - 04.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Suite Hotel, super wellness, przyjazne środowisko, doskonała lokalizacja hotelu, personel, świeże i smaczne jedzenie
Wady: To Brakowało mi owoce swojej ofercie posiłków
8,0doskonały
dobrze Slovensko Beata - 5.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.04 - 01.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: zakwaterowanie, wellness
Wady: żywność
8,0doskonały
Slovensko Melania - 1.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.04 - 28.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 5/4
8,0doskonały
Wrócę jeszcze raz !!! Slovensko Ján - 28.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.04 - 23.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: wszystko OK.
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Jozef Lejko - 27.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.04 - 25.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Cały pobyt był doskonały !!!!!
Wady: Szkoda, że ​​nie działa na pogodę, ale nie można !!!!!!
8,0doskonały
Bądź na Uranie Slovensko Mária a Jozef, Bardejov - 20.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.03 - 17.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało nam się podejście personelu. Położenie hotelu i wyszedł, a pogoda. Zróżnicowana dieta.
Wady: Niezadowolenie nie było. Wszystko OK. Polecamy i mamy nadzieję, że w najbliższej perspektywie powrót do hotelu.
10,0doskonały
Slovensko Vladimír - 20.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.03 - 17.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Super było jedzenie i basen Slovensko Csaba - 17.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.03 - 15.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: wszystko
Wady: Ja też nezbadaá
10,0doskonały
Slovensko Ivana - 14.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.03 - 09.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/1
10,0doskonały
Slovensko Vojtech - 8.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.03 - 03.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Super kolejki linowe i wyciągi hotelu blízsko
10,0doskonały
Urana opat nie zawiódł Slovensko Drahoslav - 1.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.02 - 27.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Żywność, welnes, atmosfera, ludzie
8,0doskonały
Slovensko Irena - 26.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.02 - 24.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Narciarstwo w Tatrach Slovensko Monika - 25.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.02 - 21.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/2
Zalety: Zakwaterowanie było bardzo dobre, jak zawsze. Byliśmy już po raz czwarty w tym samym miejscu. Wartość i obsługa są doskonałe, uczciwa cena, doskonała obsługa. Jedzenie bardzo smaczne, a personel bardzo przyjazny.
Wady: Pokoje trochę małe, ale zupełnie wystarczające.
9,0doskonały
satysfakcja Slovensko Nicol - 23.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.02 - 21.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Byliśmy zadowoleni: zakwaterowanie, jedzenie dobre, welnes Komitet i bardzo blisko stoku !!
Wady: Jesteśmy narciarzy i brakowało nam przód stojaka hotelu na nartach, dostęp do sali narciarskiego byłby lepszy od zewnątrz, będziemy wdzięczni jeśli poprawiono warunki dla narciarzy, Dzięki !!
9,0doskonały
bardzo dobry Slovensko Zdeněk - 20.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.02 - 18.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: przyjazny personel, dobra obsługa, doskonała lokalizacja
Wady: kolacja aż 20.00., chcielibyśmy powitać co najmniej do 20.30 lub 21.00
10,0doskonały
Slovensko Petra - 19.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.02 - 17.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
7,0dobry
Dobra średnia! Slovensko Miriam - 17.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.02 - 09.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/2
Zalety: Z zakwaterowaniem, byliśmy zadowoleni. Odległość hotelu od stoków jest bardzo dobra, ale te 500 metrów jeden musi przejść. Pożyczyliśmy uzbrojenie w szkole narciarskiej Premier, więc mamy te 500 metrów łatwo opanowane i każdy dzień wyszliśmy ze szkoły w butach narciarskich Premier bezpośrednio na stoku. To było najlepsze rozwiązanie. Byliśmy w mieszkaniu, które idealnie nam pasował. Miał duży hol, pokój dzienny i sypialnię. sofa rozkładana w salonie jest już dość przestraszony, ale kiedyś mieć. Łazienka posiada dwie umywalki i jest tam Wanna i prysznic, który jest naprawdę bardzo dobry. Meble nie był nowy, ale nam to nie przeszkadza. Co było fantastyczne było spa z dużym basenem z różnych atrakcji i ciepłą wodą. Sauny były również nowe. Pracownicy wellness były bardzo ładne, odbiór również w jadalni nie zawsze.
Wady: Nie bardzo zadowoleni byliśmy z jedzeniem. Jedzenie było prawie zawsze tylko letnie. Potrawy mączne i zupy były zawsze o wszystko, co najlepsze. Sosy przypominała raczej „szkoły” i jeśli było mniej, ale lepiej przygotowane, to byłoby lepiej. Śniadanie było w porządku. Jeśli znowu tracimy, możemy tylko kupić śniadanie.
10,0doskonały
vynikajuci pobyt Slovensko Beata - 10.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.02 - 08.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko, od postawy pracowników już od pierwszej chwili, gdy nas od 09:00 dał pokój, ponieważ mieliśmy dzieci, więc nie spodziewaliśmy się świetne jedzenie, basen narażać dzieci :)) i plac zabaw, bliskość stoku było to korzystne dla mojego przyjaciela: ) Dziękuje
10,0doskonały
vynikajuci pobyt Slovensko Beata - 10.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.02 - 08.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko, od postawy pracowników już od pierwszej chwili, gdy nas od 09:00 dał pokój, ponieważ mieliśmy dzieci, więc nie spodziewaliśmy się świetne jedzenie, basen narażać dzieci :)) i plac zabaw, bliskość stoku było to korzystne dla mojego przyjaciela: ) Dziękuje
8,0doskonały
bardzo dobrze Slovensko Alena - 5.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.01 - 03.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Ladislav - 3.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.01 - 01.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 6/2
7,0dobry
Sorea Uran Slovensko Rastislav - 29.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.01 - 27.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Hotel Uran odwiedziliśmy około 4 lub 5 razy, jako świadczenie atrakcyjnym stosunku ceny do jakości. Hotel ma bardzo dobre spa i basen (odpowiednie dla najmłodszych dzieci), jest w pobliżu stoku (windy, aby przejść na piechotę). Całkiem przyzwoity kuchnia (tutaj polecam dodanie w żywności bezglutenowej - kucharzy, jednak są gościnni i przygotować coś oferta na zewnątrz), ale na przykład. na śniadanie, jeśli nie przynoszą rzeczywiście bezglutenowe wypieki tak, że wiele nalegać. Warunki zakwaterowania - jest to nieco słabsza (urządzenie ma swoje najlepsze czasy na 90 lat) czyszczenie výliskov.Kvalita jest OK
Wady: bardzo prekurene pokoje (mam w Sorea o jak standardowe :-) brakuje dziecka Możliwość zapożyczania płaszczu kąpielowego brakowało bezglutenowe wypieki
8,0doskonały
Byliśmy zadowoleni Slovensko Soňa - 27.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.01 - 25.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Noclegi czysty, ręczniki zmieniane codziennie, jedzenie smaczne i wystarczające, ładne wellness. Byliśmy tutaj po raz drugi i byliśmy zadowoleni. Zrobiliśmy my.
8,0doskonały
uran lomnica Slovensko Jana - 18.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.01 - 16.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: lokalizacja, wellness
Wady: słabsze kucharz / ka? na jedną zmianę
8,0doskonały
Slovensko Maruška a Palino - 8.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.12 - 02.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pracownicy Uran na wszystkich pozycjach dotyczących usług świadczonych w trakcie pobytu dla nas dostęp do profesjonalnej, miły sposób bycia, podawanie informacji na bardzo dobrym poziomie. Satysfakcja. Polecam.
Wady: Dostęp do 1x wellness za tydzień pobytu jest krótki.
© 2020 CA SORGER - Zasady i warunki - Kontakt | Wszelkie prawa zastrzeżone.
Ta strona w kontekście świadczenia usług wykorzystuje pliki cookie, korzystając z witryny, zgadzasz się z ich stosowaniem. Dowiedz się więcej. Zgadzam się