Biuro podróży Sorger
+421 2 21 02 57 57
pobyty na Słowacji

Hotel Therma Dunajská Streda opinie

opinie użytkowników

10,0doskonały
Slovensko Pavol - 28.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.02 - 25.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
10,0doskonały
Slovensko Mária - 4.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.01 - 02.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystkie posiłki, noclegi, spa,
10,0doskonały
Super Weekend Slovensko Jana - 28.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.01 - 26.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 5/0
Zalety: Bardzo ładne pokoje bardzo przyjazny i profesjonalny personel, czy dana to przyjęcia lub posiłków, tylko każdy był bardzo miły i chętny spa czyste, na pewno zatrzymać się powtarzać
9,0doskonały
wszystko zgodnie z zamówieniem Slovensko Bohumila - 6.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.12 - 01.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko zgodnie z zamówieniem, welnes bardzo dobre, czyste pokoje, wygodne łóżko, doskonałe sylwestrowy, a nie błąd.
Wady: wszystko było OK
10,0doskonały
Slovensko Josef - 6.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.12 - 02.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Iva - 5.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.12 - 02.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Bardzo miły pobyt. Piękny wellness. Doskonałe jedzenie - wszystko na bieżąco aktualizowana. Większość pracowników była przyjemna. Pokoje czyste, pokojówki poszedł regularnie :).
Wady: Okazjonalny brak kubków i szklanek napojów. Jeden dzień, niektóre vířivky zimno - Panno u ubsluhy nieprzyjemne. Tam niestety nie ma gdzie iść, na przykład herbata ze spacerem - jedyna restauracja w pobliżu był na sylwestra po to zamknięte. Pokój był mały, z dostawką, która była bardzo niewygodne, trudno było gdziekolwiek przenieść :). Ale hotel był pełny, więc to pochopitlné :).
10,0doskonały
odpocząć od Slovensko Monika - 1.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.12 - 30.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Czystość, jedzenie, przyjazny personel, możliwości relaksu
Wady: W okolicy, brak możliwości prechadzky napr.park z dekoracji świątecznej, dość wysokie ceny napojów i masaże
8,0doskonały
Slovensko Jana - 31.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 28.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Hotel ma nam bardzo dużo. Osobisty jest zadbane nas. Obiekty w wellness i fitness wystarczające.
Wady: Location.
9,0doskonały
Slovensko Jindřich - 30.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 28.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Zakwaterowanie, jedzenie i rozrywka wszystko jest dobrze. Mikołaju lubiliśmy i inni tylko polecić.
Wady: Podczas kobieta sprzątanie wszedł do pokoju tylko raz. Jest to mały (pełne kosze).
10,0doskonały
Satysfakcja. Polecam .. Slovensko Jana - 28.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 25.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Nie mam nic do zarzucenia ...
10,0doskonały
dość przestarzały výkend Slovensko spokojný oddychujúci - 11.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.12 - 08.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjazny personel, smaczne jedzenie
8,0doskonały
Slovensko Bizz - 10.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.12 - 08.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 5/0
Zalety: podmiot świadczący usługi
Wady: wielkość pokoju
10,0doskonały
Slovensko Ján - 12.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.11 - 10.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: bardzo
Wady: Odblokowanie drzwi z kartą musieliśmy zmienić dwie karty.
10,0doskonały
Hotel Therma jest niesamowite !!! Slovensko Alexandra - 7.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.11 - 03.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Cały pobyt, hotel, czystość, jedzenie doskonałe, jacuzzi, masaż, sauna, osobiste, jednym słowem wszystko, co mi się podobało, byłem już w kilku hotelach i pobyty za granicą, ale również w Thermal Hotel nie może porovnat.Odporucam wszystkim !!!
6,0dobry
Wellness Slovensko Andrea - 3.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.10 - 01.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Jaroslav Praha - 2.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.10 - 31.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: jakości pokoje, jedzenie, udogodnienia - nadal ma rzeczy do zrobienia
Wady: Okolice - stary teren przemysłowy, pracownicy nie zawsze informacje Musieliśmy prosić o coś, czystość w welnes niedużo
8,0doskonały
Slovensko Miroslav - 28.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.10 - 26.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Noclegi ok doskonałe jedzenie
9,0doskonały
Prawie to nie bug Slovensko Jozef Špiner - 14.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.10 - 11.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko było w porządku
Wady: Jedynym „niedobór” był w telewizji: pokój niektóre programy bardzo HuCAL audio / TA3, JOJ / oraz w przedpokoju na duży ekran jest słaby obraz / Obserwowałem kiedyś Słowacja - Walia, to była katastrofa /.
9,0doskonały
doskonały relaks Slovensko Anna - 8.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.10 - 06.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Usługi-wellness, masaż, sauna.
Wady: niska temperatura duży basen
10,0doskonały
wielki relaks Slovensko Xénia - 8.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.10 - 06.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjazny personel, doskonałe jedzenie z szerokim wyborem, nieograniczony dostęp do dobrego samopoczucia u, ceremonie Sauna w saunie fińskiej kilka razy dziennie za darmo. Szlafrok, kapcie i arkusze sauna razie potrzeby jesteśmy również mile widziane. Tajski masaż było niesamowite doświadczenie relaks. Aby całkowicie wyłączyć i po prostu odpocząć, to jest to idealne miejsce. Z uzgodniona po słowacku Nie mieliśmy problemu w ogóle.
Wady: Nie mam nic do zarzucenia, chyba tylko taka mała rzecz - jedzenie było w formie bufetu i brakuje nam opis żywności (takie jak rodzaj mięsa). Krytym wirowego było dla nas gorącej (37-38 ° C)
9,0doskonały
udany pobyt Slovensko Ján - 7.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.09 - 04.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Świetny pobyt, ale raczej dla średniego i starszego pokolenia (co zrobiłem), tak wielka, panował spokój, musiałem pokój czysty i przytulny, więc jeśli chodzi o jedzenie, to było bardzo dobre, duży wybór. Personel był przyjazny i pomocny. Kiedyś jacuzzi, sauna, masaże, małe baseny oraz pobyt cały dzień w basenie. Gorąco polecam.
Wady: Jedyną rzeczą, którą byliśmy niefortunne wystarczająco, aby tylko zatrzymać cały naprawy duży basen z dyszami, które naprawdę mi nie przeszkadzało, ale to było po sezonie, więc czasami trzeba zrobić.
3,0nieodpowiedni
nieodpowiedni Slovensko Jozef - 1.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.09 - 29.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: żywność
Wady: Wellness, miękki materac
10,0doskonały
Welnes jak powinno być Slovensko Dagmar - 1.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.09 - 29.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko pokoi Super. Nawet wtedy, gdy przerwa i woda nie była gorąca, zawsze zwrot i przygotowano teplucko wiry.
Wady: nic negatywnego
8,0doskonały
Slovensko Stanislav - 27.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.08 - 17.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
9,0doskonały
Slovensko Milan - 15.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.09 - 13.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Welnes, jedzenie, zakwaterowanie.
Wady: zaniedbany fitness, personel mówi po węgiersku. i nie rozumiem słowacku.
10,0doskonały
Bardzo miły pobyt wellness! Slovensko Jozef a Pája - 15.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.09 - 13.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Relaksujący pobyt na wsi, uprzejmy i pomocny personel, doskonałe kuchyň.Vše idealne, od sprzątaczki do przełożonego zmianowym! Wellness doskonała i wszystko jest czyste, ale świetnie! W przyszłym roku oczekujemy!
Wady: jesteśmy w domu !!!!!!
8,0doskonały
Slovensko Jaro - 30.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.08 - 23.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
10,0doskonały
wielka satysfakcja Slovensko Pavol - 25.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.08 - 23.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszyscy pracownicy, z którymi zetknął się z bardzo przyjemny, miły. Przyjemna atmosfera w hotelu i centrum odnowy biologicznej i sauna. Czyste i gustownie urządzony pokój. Jedzenie bardzo smaczne.
8,0doskonały
może być Slovensko Ján - 25.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.08 - 16.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: my zakwaterowanie i wyżywienie były doskonałe, bardzo nam się podobało środowiska.
Wady: pracownicy mieli spore problemy ze słowackim / honoru wyjątkiem / i też nie działa wszystko z ofertą wellness
10,0doskonały
Slovensko Jaroslav - 19.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.08 - 16.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
10,0doskonały
Hotel Therma Slovensko Jana - 19.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.08 - 17.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Wszystko było wspaniałe zakwaterowanie, jedzenie, baseny, wszystko super środowisko ..
8,0doskonały
Slovensko Eva - 18.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.08 - 16.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: baseny
Wady: Rano hałas z urządzeń bocznej, parking pod oknem
9,0doskonały
Zdecydowanie wrócić. Slovensko Božena - 11.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.08 - 09.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wiele działań w hotelu.
Wady: Plac zabaw dla dzieci.
9,0doskonały
wielka satysfakcja Slovensko Vojtech - 5.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.07 - 03.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: vynikajuca jedzenie, uprzejma obsługa, czystość w pokoju, a na terenie hotelu
Wady: mała kabina prysznicowa ze słabym kranu (przynajmniej w pomieszczeniu 409)
10,0doskonały
Letnie wakacje w hotelach Therma Slovensko Jozef - 29.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.07 - 27.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Wszystko było super. ów, postawy pracowników, bogate w formie bufetu - bardzo smaczne i urozmaicone jedzenie, Hotel wnętrze, welnes, park ze zwierzętami, zajęcia dla dzieci - wszystko na wysokim poziomie.
Wady: Nie można napisać nic negatywnego.
10,0doskonały
vynikajuce Slovensko Anna - 24.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.07 - 22.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Wszystko w porządku, doskonała obsługa, dobra osobiste
Wady: Wszystko było ok
9,0doskonały
Slovensko Marta - 14.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 07.07 - 12.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
10,0doskonały
Slovensko Štefánia - 9.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.07 - 07.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
10,0doskonały
doskonały Slovensko Ladislav - 11.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.06 - 09.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Profesjonalny personel, doskonałe jedzenie i obsługa.
Wady: Zdarzało się, że niektórzy pracownicy nie znają języka słowackiego, nie można było z nimi rozmawiać, bo mówił tylko węgierski. Nie podoba mi się też, że personel między nimi rozmawiał tylko węgierski, który inni goście Nelus.
10,0doskonały
znakomicie Slovensko Štefánia - 22.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.05 - 19.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/2
Zalety: Szeroki wybór potraw, baseny przystosowane dla dzieci. Total Care, przyjazny personel.
9,0doskonały
Slovensko Róbert - 16.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.05 - 14.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: ilość odpoczynku, spokojne basen taktiez basen, przyjazny personel, jak i pomieszczeń czystych. Chcielibyśmy powitać większy wybór kanałów telewizyjnych.
10,0doskonały
satysfakcja Slovensko Jaroslav - 24.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.04 - 22.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Dagmar - 16.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.04 - 14.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Wady: W późniejszym przyjeździe na śniadanie i kolację jedzenie było zimne. Ale różnorodność jedzenia była doskonała.
7,0dobry
Slovensko Libuše - 10.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.02 - 08.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: zadowalający basen, jacuzzi pracował tylko jedna strona dysz
Wady: lokalizacja śniadanie, lokalizacja pokoju
9,0doskonały
SUPER WELLNESS Slovensko Damco - 15.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.01 - 13.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Wszystko, a najbardziej Cyntia Szilvová!
Wady: 01. Ścisłe prevádzkárka Susanna "6užu" Véghová. 02. To Cyntia przyjaciel Tibor Szurcsik kolegi, który nadzorował Cyntia nadal .....
7,0dobry
dobry Slovensko hosť - 7.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.01 - 05.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pokój, łóżko i jakość sprzętu. Odkryty odnowy biologicznej, masaż.
Wady: Pracownicy nie informują nas za mało, szczególnie gdy przychodzi do restauracji. Niestety, bezosobowe widoki. Ok kelnerzy, kelnerki zabrakło uśmiechu. To brakowało bardziej entuzjastyczny i pomocny personel.
5,0średni
Slovensko Edita - 4.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.12 - 02.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: - ocenie na wysokim szczeblu na recepcji, bardzo przyjazny i pomocny personel - Pan kelner z brodą, to było naprawdę świetne, pracował z przeglądem, komunikatywna - Sylwester rozrywka było niesamowite - masaż wellness - doskonała kuchnia
Wady: Kelnerzy - nie mógł prawidłowo mówić słowacku lub chcą wiedzieć - nie dać kopie paragonów, musieliśmy je wielokrotnie prosić !!!!! i napoje zamów czyszczenia na bardzo niskim poziomie pokoju bałagan szafek, brakuje stolik, krzesła, mały pokój Wellness - sauny chodzić w kostiumie kąpielowym, nikt nie ostrzegałem
10,0doskonały
pobyt Boże Narodzenie Slovensko Marián - 28.12.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 25.12.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Jedzenie, obsługa, pomocny personel jest wysoka.
Wady: Niewystarczające ciepła w pokojowej przez noc.
9,0doskonały
bardzo dobry Slovensko Tibor - 28.12.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.12 - 26.12.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: zakwaterowanie, wyżywienie,
Wady: Otaczająca możliwe spacery.
10,0doskonały
CRA Podgrodzie Slovensko Marian - 27.12.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 25.12.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: miły personel, ładne i czyste pokoje
Wady: drobne wady, uszkodzony sejf, suszarka do włosów, telewizor ovládaž
10,0doskonały
Slovensko Radomír - 11.12.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.12 - 09.12.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: bardzo pomocny personel, wyśmienita kuchnia
Wady: blisko zabiegać spacer, ale jeśli chcesz spędzić czas w spa, nigdy nigdzie nie trzeba
7,0dobry
Wellness Hotel Therma **** Slovensko Silvia - 20.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.11 - 18.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Bardzo dobra dieta, przedpokój, personel, kręgle.
Wady: Poszliśmy tam z powodu spa, ale basen rozczarowujące świata, gdzie nigdy nie ma żadnych żetonów, nie hydro, więc chcieliśmy skorzystać z jacuzzi. Istnieją 4 jacuzzi, ale ani jedna z nich nie działa poprawnie! Hot trudno było umieścić jeden w każdej z wirów. Rainforest został za swoją, prysznice nie działał. zajęłoby dużo inwestować w remonty i rewitalizację, ale prawdopodobnie nie interesuje. Zakładam, że hotel jest świadomy tych niedociągnięć. Kiedy klient płaci za pobyt wellness, oczekuje się, że wszystko działa tak jak powinno, a nie, że 1/3 nie działa. Reszta hotelu dałbym jako ** 2, może 3 ***. Winda jest jak czas przedpotopowych, w czasach komunizmu. Na pewno wrócimy tam.
8,0doskonały
Zážikový sauna weekendu Slovensko Katarína - 6.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.11 - 04.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Lubiłem świat hotelowej sauny i jacuzzi, życzliwość personelu, duży wybór zabiegów zleconych. Doskonałe hasło używane przez pracowników w każdym akcie - jedzenie, procedura .... „Na zdrowie”. Byłem bardzo mile zaskoczony tym samym wyposażony hotel.
Wady: Ignorancja ze strony personelu, możliwość zastosowania do 10 Euro Dodatkowy pokój - dowiedzieliśmy się z ust przyjaciół, którzy tam byli. Bardzo mały pokój, w którym nie mógł się ruszyć. Błędne informacje na temat procedur - recepcjonistka powiedziała prawidłowe informacje na temat czasu trwania postępowania oraz jego rzeczywistej operacji. Na ulotce było masaż twarzy, ale nie jest to rzeczywiście się stało. Jak pani, która wykonywana procedura była inna narodowość i nie rozumieli słowacku, nie można nawet zmieścić ją. Żałuję, że nie było dodatkowo zająć pozostałych aspektów problemu lub odbioru, mimo prośby o wyjaśnienie, która z twojej strony nie było. Finansowo wypłacane, jak gdyby był to zrobić, co nie było.
10,0doskonały
Ludzki podejście i domowa atmosfera i przyjemność oglądania Slovensko Marcela - 4.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.10 - 02.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko. Pohodička - przyjemne otoczenie, przyjaźni ludzie.
8,0doskonały
Slovensko Ladena - 10.10.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.09 - 21.09.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Centrum odnowy biologicznej vyborne
Wady: Nie funkcjonalny komputer dla gości
10,0doskonały
wellness Slovensko dandy - 26.9.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.09 - 23.09.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Byliśmy na weekend krótki pobyt, doceniamy doskonała kuchnia, profesjonalna obsługa, doskonałe sauny, masaże, byliśmy zadowoleni.
9,0doskonały
Gości Hotel Therma Slovensko Martin - 25.9.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.09 - 23.09.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Duża część wnętrza hotel, personel, pyszne jedzenie, sauny świata
Wady: Dobre wrażenie psują szczegóły, jak np. podarte zasłony w pokoju i brudne parapety
10,0doskonały
Slovensko Oldřiška Roslerová - 23.9.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.09 - 21.09.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Byłem bardzo szczęśliwy, o czym świadczy wypełnionego kwestionariusza w pokoju, które przekazał do recepcji
8,0doskonały
Slovensko Anna - 4.9.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.08 - 02.09.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
10,0doskonały
urządzenie grzecznie Slovensko Mária - 26.8.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.08 - 24.08.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Obsługa, jedzenie, personel
Wady: twarde łóżka i osie
10,0doskonały
Slovensko Pavol - 26.8.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.08 - 23.08.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: pomocny personel
Wady: Zużyte meble w pokoju, a także w formie dodatkowych materace, łóżko może być 4-gwiazdkowy hotel
10,0doskonały
pobyt rekreacyjny z obiadokolacją rodziny Slovensko Anna s rodinou - 14.8.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.08 - 12.08.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 6/0
Zalety: Hotel Therma byliśmy z moją rodziną. Wszystko było OK, jedzenie, zakwaterowanie i usługi. Czy wszyscy.
Wady: Dłuższe oczekiwanie na obiad, podczas zamawiania około 30 do 40 minut.
8,0doskonały
Slovensko Roman - 31.7.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.07 - 29.07.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Pavel - 26.7.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.07 - 20.07.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
9,0doskonały
Slovensko Marta - 16.7.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.07 - 14.07.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Pomocny i miły personel
8,0doskonały
Slovensko Anna - 15.7.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.07 - 13.07.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
10,0doskonały
pobyt dla seniorów Slovensko Gabriela a Jaroslav - 18.6.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.06 - 15.06.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Poziom usług, uprzejmy, pomocny personel, będziemy używać w przyszłości.
10,0doskonały
Slovensko Andrea - 2.5.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.04 - 29.04.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Różnorodność i liczba basenów w jednym miejscu. Wszystko pod jednym dachem, więc zła pogoda nie jest sporne, a nie psuć dobrego nastroju.
8,0doskonały
dobry Slovensko klientka - 5.4.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.03 - 02.04.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: serwis, pomocny personel pomocy, żywności,
Wady: Pokój No.101 powinien dać klientom.Izba jest / ściany / obok basenu i kotolnou.Je w swoim strasznym ciepła, hałasu / siłowni / jacuzzi bezpośrednio pod oknami / szum opat.
10,0doskonały
Slovensko Jarmila - 27.3.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.03 - 25.03.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
8,0doskonały
Andrea Slovensko Andrea - 19.3.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.03 - 17.03.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/3
Zalety: Sauna ceremonia, basen i sauna świat był doskonały, dobre jedzenie. ładny hotel
Wady: Jacuzzi nie działa w basenie, saunie ceremonii w węgierskim, trochę do zrobienia, aby wyczyścić wannę z hydromasażem, prawdziwe błędy w pomieszczeniach, w których nie wiem, bo nie było siatki na okna w nocy złapaliśmy je w obu pokojach, strefy prumyselna.
10,0doskonały
Bardzo przyjemny pobyt Slovensko Svetlana - 13.3.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.03 - 11.03.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Zakwaterowanie, wyżywienie, wellness
Wady: nic ... tylko będę miał pomysł: całkowity byłby rzucił taxówka za rozsądną opłatą za transport do iz basenu zainteresowanych ... nie, że to daleko, ale byłoby bardziej wygodne niż pójście na pieszo ... :)
9,0doskonały
Slovensko Michal - 6.3.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.03 - 04.03.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Jozef - 5.3.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.02 - 02.03.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Ladislav - 4.3.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.02 - 02.03.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Fedor - 22.2.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.02 - 20.02.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Super relaks Slovensko Jana a Ladislav,Bratislava - 4.2.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.01 - 02.02.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Byliśmy Therme pierwszy raz i jesteśmy zachwyceni i będziemy polecić dalej. Przyjemne otoczenie i personel, doskonałe jedzenie, lokalizacja urządzenia odpowiednie dla tych, którzy chcą odpocząć od zgiełku miasta. Ogromny wybór masaży różnego typu, profesjonalnie zrobione. Rozległy kompleks, który z pewnością nie każdy może wybrać własną rękę.
Wady: Nie przyszedłem na razie nic wartego krytykę
8,0doskonały
Hotel Thermal Boże Narodzenie wakacje w 2017 roku Slovensko D.K. - 29.12.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 26.12.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/1
Zalety: Jedzenie, ładny hotel, ciepłej wody w basenach.
Wady: Jedna część hotelu bez windy, daleko od sali do sali jadalnej, która może być problemem dla osób starszych, Boże Narodzenie - bufet, prezenty noszenie Santa Claus :-) i rozdawać czekoladę i Nicholas - Co to jest Boże Narodzenie o dopasowanie, głośna muzyka na żywo. Młody personel i „nie wiem” słowacki język.
10,0doskonały
Przyjemnie spędził święta Slovensko Gabriela - 28.12.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.12 - 26.12.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko masz dostęp do Internetu pod warunkiem było príííma
Wady: dbałość o płynącej z kranu w basenie nie. pokój 212
9,0doskonały
zazitok Slovensko Dana - 27.12.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 25.12.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: środowisko i usługi
Wady: w porządku
10,0doskonały
Slovensko Eva - 25.12.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.06 - 30.06.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
7,0dobry
Wellness Slovensko Alena - 31.10.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.10 - 29.10.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Masaż, dieta i procedury określenia cały okład.
Wady: Sauna nie działa, brudny dywan i fakt, że istnieje 6 techników (zdjęć), wszędzie przewody vysiace, niedokończone szczegóły strychy itp
8,0doskonały
Slovensko Vera - 24.10.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.10 - 22.10.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Milan R. - 23.9.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.09 - 21.09.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Zakwaterowanie, wellness, śniadania i kolacje z kelnerów.
Wady: Jedyną rzeczą, którą możemy krytykować był zimny posiłek w porze lunchu, ale rozwiązany natychmiast, ale dobre lub złe OK
10,0doskonały
Slovensko Erika - 4.9.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.08 - 02.09.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjemne otoczenie, doskonała obsługa, czystość
Wady: Woda może być nieco chłodniejsze wewnętrzny
6,0dobry
Slovensko Gabriela - 4.9.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.08 - 29.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
10,0doskonały
Slovensko Dagmar - 3.9.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.08 - 01.09.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
7,0dobry
przyjazny dla rodzin Slovensko Jana - 31.8.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.08 - 29.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Otoczenie hotelu, ogród z basenem, baseny, doskonały obiad w formie bufetu, po prostu dodać trochę mąki i żywności dla niemowląt, uśmiechając kelnerów
Wady: Więc pierwszy węgierski! Pobyt w Słowacji i recepcjonistka mówi nam, że nie może zrozumieć! No drink powitalny i przypomnieniem, wszelkie informacje o możliwościach hotelu, nic o otvárac.hodinách wellness, mieliśmy na pobyt 5 nocy pakiet i wszyscy musieliśmy zadać sobie !!! Tracąc złym hotelu ocena collie niewłaściwą operację na recepcii.No i przyszedł w sezonie, mamy wymienił przeróbki saun.sveta co poszło nie tak ogólne wrażenie, a także na miejscu, aby zwrócić uwagę czasami. Śniadanie 6 dni dokładnie to samo - bez zmian, codziennie to samo kiełbasy / szynka 1 i 2 suche równe 6 dni / sery, kiełbasy, brak różnorodności i zmian, choć było na tyle .... łazienka - który widział coś. bateria sprch.kut katastrofa zatkane, ale 4 **** i nic nie zbyt wiele miejsca, ogrzewanie, klimatyzacja poszło nie udać, bez sterowania telewizora, ale tylko tam spaliśmy tak to wystarczyło ... ale kiedy znieść ten 4 **** więc zachować spokój, nawet dzieci mają miejsce, nie można spędzić wspaniałe wakacje tylko mają słabą prezentację na temat wszystkich opcji mają, ale jest to wina kierownictwa, że ​​nie naciska na personel hotelu tracąc w ten sposób dobre opinie. Złe położenie w strefie przemysłowej.
10,0doskonały
Relax weekendu Slovensko Igor - 31.8.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.08 - 28.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Pozdrowienia. Chciałbym zatrzymać się ocenić coś takiego. Noclegi w 100%, 100% wykorzystanie hotelu wellness w 100%, pomimo faktu, że sauny nie zostały uruchomione, ale pozwolono nam na ostatni dzień, aby przedłużyć pobyt i jedzenie do 110%, ostatni dzień na małże kolacja w sosie winnym, I prawie zemdlała. Bardzo nam się podobało i tym szybciej wrócimy. Dziękuję. Igor
10,0doskonały
Slovensko Romana - 6.8.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.08 - 04.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
10,0doskonały
Slovensko Jaroslav - 31.7.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.07 - 28.07.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Z wypoczynku w Dunajska Streda byliśmy bardzo zadowoleni, zakwaterowanie dosłownie chłodne środowisko na również na jedzenie dość urozmaicone iw wystarczającej ilości, basen świat też różnie użytku z naszej wnuczki został nowym akvabela, centrum fitness są dla skrócenia czasu lub nie jest używane. Hotel Therma polecam i wymagających wczasowiczów!
Wady: Być może jedyną wadą było to, że nie dostaliśmy ogłosił powitalny herbata imbir, ale to taka mała rzecz, że w żaden sposób nie umniejsza bardzo pomocny personel oczekiwania.
8,0doskonały
Slovensko Daniela - 27.7.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.07 - 20.07.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
10,0doskonały
prezent pobyt Slovensko Anna Kimličková, Vladimír Kimlička - 25.7.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.07 - 22.07.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Bardzo pozytywnie ocenić super-kuchnia i serwowane posiłki .- nie może być bez zarzutu. Kelnerzy operator Super S *. Dziewczęta mniej komunikatywny, ale bardzo miły uśmiechnięty. Super czyste, wygodne. **** satysfakcji. Obszar nad jeziorem bardzo ładne. Na pewno tam wrócę.
Wady: Trochę zaskoczyło nas, że sezon prowadził rekonstrukcja świat sauny, która obejmowała pobyt. W pokoju mieliśmy zepsuty awaryjnym, po reklamacji nie było możliwe, aby rozwiązać ten problem, chciałbym zająć się wymianę. Niemniej jednak, oferujemy sejf w recepcji, ale osoba nadal nie chce niepokoić wybór i powrócić. Na zewnątrz było trochę zaniedbane, spadające gałęzie, liście, chwasty rosnące w górę płytki z chińskim ogrodzie. To może nie być. Jednak dodatek będzie tam może być jakiś program lub wieczór taneczny.
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Eva - 23.7.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.07 - 21.07.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Podobało mi się, że basen jest dostępny w hotelu w dowolnym momencie, jedzenie bardzo dobre, zawsze mógł wybrać naprawdę więcej żywności nie można sobie nawet wyobrazić, cały personel bardzo pomocny, a które można odpocząć na leżakach na zewnątrz lub wewnątrz w bazeéne.
Wady: Jedynie widok z okna na Spółkę i ciężarowych ... ale w zasadzie jeden cały dzień w basenie lub w ogrodzie, więc to nie jest tak straszna. a nawet człowiekowi wyjść z hotelu i nie ma dokąd pójść tylko dzisiaj ... ale to jest położenie hotelu. A w Dunajska Streda w mieście jest około 25 minut, jak to tylko możliwe.
5,0średni
Slovensko Dominika - 10.7.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.07 - 08.07.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Wady: Byliśmy na Słowacji, ale nie dużo komunikacja wszyscy mówią węgierski i to zniechęca pracowników, którzy próbowali się komunikować (minimum)
10,0doskonały
Slovensko Eva - 2.7.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.06 - 30.06.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Vlado Slovensko Vladimír - 21.6.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.06 - 16.06.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjazny i pomocny personel. Doskonałe jedzenie.
Wady: Nie ma nic.
10,0doskonały
doskonały Slovensko Lucia - 24.5.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.05 - 21.05.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel jest bardzo czysty, co odpowiada 4 *. Usługi oferowane są na wysokim poziomie, tylko może trochę chybčka że jestem tam na początku chýbala- wkracza mam wykazały cały dobre samopoczucie, które można wykorzystać w rezydencji oraz wyjaśnienie, czego w zasadzie można dodatkowo płacić. i nie iść dalej, hotel jest do Twojej dyspozycji. ale nezavážilo, że hotel jest na bardzo przyzwoitym poziomie i jako Relax-Wellness weekend / noc i tylko polecić
Wady: Hotel świadomość o wellnesi
9,0doskonały
Slovensko Igor - 10.5.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.05 - 08.05.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Sam termin zakwaterowania - spokój, tylko odgłosy natury. Bardzo dobry dojazd, pomocny personel. Wspaniałe welnes, doskonały masaż tajski. Bardzo dobre jedzenie. Dziwny pokój sypialny i dystrybucja narożnik palenia z kanapy. Gdy all inclusive lub kawa ...? Ale to informacja. Zdecydowanie polecam usługi Therma Hotel dla rodzin z dziećmi i starszych małżonków.
9,0doskonały
Slovensko Jan - 9.5.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.04 - 01.05.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Nasz pobyt nie chybu.Voda baseny były czyste, a jedzenie było w porządku. Żałuję tylko, że nie było kilka osób. Poszliśmy do dzielenia się Wielkanoc i było mnóstwo. Życzę więcej odwiedzających, ponieważ nawet przed byliśmy zadowoleni.

FAQ.about.hotel Hotel Therma **** Dunajská Streda

lenghts.be.line.text
© 2020 CA SORGER - Zasady i warunki - Kontakt | Wszelkie prawa zastrzeżone.
Ta strona w kontekście świadczenia usług wykorzystuje pliki cookie, korzystając z witryny, zgadzasz się z ich stosowaniem. Dowiedz się więcej. Zgadzam się