Biuro podróży Sorger
+421 2 21 02 57 57
pobyty na Słowacji

Hotel Termál Vyhne opinie

opinie użytkowników

10,0doskonały
Slovensko Lenka - 17.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.03 - 13.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Maja Slovensko Mária - 3.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.02 - 01.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Ładny, czysty pokój, dobre jedzenie, ciepła woda w basenie, miły i pomocny personel
9,0doskonały
Maja Slovensko Mária - 3.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.02 - 01.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Ładny, czysty pokój, dobre jedzenie, ciepła woda w basenie, miły i pomocny personel
8,0doskonały
ZA Slovensko Gabriela - 22.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.02 - 20.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Fajny mały hotel uprzejmy personel Wygodny przestronny apartament rodzinny wellness
Wady: To nie było nic, co mogłoby być krytykowane
10,0doskonały
Slovensko Ján - 20.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.02 - 18.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Dobrym miejscem do aktywnego wypoczynku w ciągu dnia + wellness wieczorem
9,0doskonały
Slovensko Kristína - 19.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.02 - 16.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Zadowolenie z usług hotelu. Slovensko Anna - 4.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.01 - 02.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Hotel znajduje się w doskonałym poziomie, również personel był bardzo príjemný.Bazény i sauna są czyste. To był doskonały masaż. Tylko cały personel hotelu jest wielkie dzięki.
10,0doskonały
Pojedziemy jeszcze raz Slovensko Iveta - 4.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.01 - 02.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Hotel Terme w Vyhne Odwiedziliśmy kilka razy, karmione z powrotem do niego. Jest on przekonany, że Holel jest czyste, przytulne, małe i cichym miejscu, nadaje się dla rodzin z dziećmi, którzy preferują środowisko cichsze bez atrakcji. Jedzenie jest bardzo dobre, mnóstwo jedzenia do wyboru, nowoczesnej kuchni, wybór i doskonałe dania wegetariańskie. Próbowaliśmy kilka rodzajów masaży, wszyscy byliśmy zadowoleni, sugerujemy próbuje anty-migrena masażu. Odnowy biologicznej oferuje wiele możliwości, aby odpocząć, ale na pewno lepiej jest odwiedzić go w ciągu tygodnia, weekend jest nad gośćmi w hotelu.
Wady: Nie mam żadnych zastrzeżeń.
9,0doskonały
odporucam Slovensko Lenka - 24.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.12 - 15.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Jedzenie, osobiste wellness
9,0doskonały
Slovensko Jaroslav - 17.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.12 - 15.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/2
9,0doskonały
pobyt Slovensko Erica - 17.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.12 - 15.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Mieszkańcy zostały spełnione, ładny hotel, miła obsługa, zadowalającą obsługę, doskonałą wagę, byliśmy w pokoju mieszkalnym, dość przestronne, z tarasem
Wady: może być bardziej zróżnicowaną dietę
8,0doskonały
Slovensko Ru - 27.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: bardzo przyjazny personel, doskonała kuchnia / jedzenie (znowu powitać kucharz i kelnerka i docenić wspaniałe jedzenie), Nicei, choć mniejszy uzdrowisko termalne (basen, sauna), czyste pokoje, spokojna okolica hotelu z możliwością turystyki na tym obszarze, odpowiednio. okazja do odwiedzenia B.Štiavnica, miny, tajchy ...
Wady: Chcielibyśmy powitać rodzinnego mieszkania więcej haczyki do wieszania ręczników i szlafroki, 1-2 jest mały dla 4 osób, a także grzejnik w łazience został częściowo zablokowany umywalka i małe, niewystarczające suszenia stroje kąpielowe, szlafroki i ręczniki cała rodzina na codzienne wellness wizycie -u 2X dziennie.
9,0doskonały
Slovensko Pavol - 11.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.11 - 07.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Wady: brakujący fitness
10,0doskonały
Slovensko Milan - 10.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.11 - 07.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
10,0doskonały
Ma błąd Slovensko Jozef - 8.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.10 - 24.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Oferujemy Hotel Thermal garnitury moje potrzeby i wymagania pod każdym względem. Doskonała lokalizacja dla wędrówek i wycieczek, oferując usługi wellness, pomocny personel, dobre jedzenie, a wszystko to w rozsądnej cenie. Są to powody, dla których pobyt powtarzam to po raz trzeci.
10,0doskonały
Wellness Vyhne Slovensko Iveta - 3.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.10 - 27.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko wielka satysfakcja.
9,0doskonały
Slovensko Ján - 24.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.10 - 22.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Dušan - 23.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Mirka - 22.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Wady: Chcielibyśmy powitać trochę bardziej basen, basen z zimną wodą, aby odświeżyć lub nam nic nie brakowało
10,0doskonały
Slovensko Miroslav - 22.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: welnes żywność
8,0doskonały
Slovensko Radomila - 22.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Wady: Wielkość puli
9,0doskonały
Slovensko Anita - 22.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Pięknie odpoczywam. Slovensko Lenka - 20.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.10 - 18.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało nam się wszystko, piękną przyrodę, bardzo przyjazny i pomocny personel, doskonałe jedzenie, spokój, intymność i komfort spa. Na pewno chcemy wrócić.
10,0doskonały
Termál Vyhne Slovensko Alica - 11.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.10 - 09.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało nam się w hotelu rozciąga się na obsługę klienta. Przyjeżdżamy tu od kilku lat, ale co roku coś nowego do nas zaskoczyć.
Wady: Nie mam nic do zarzucenia.
10,0doskonały
Slovensko Marián - 22.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.09 - 19.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Naprawdę wspaniałe miejsce ... Slovensko Zuzana M. - 22.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.09 - 20.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało mi się przede wszystkim bardzo przyjazny, pomocny i przyjazny personel, bardzo ładnej okolicy hotelu i spa i oczywiście krajobrazu i hotelu krajobrazu. Atrakcje przyrodnicze, które gdzie indziej po prostu nie widać, jest kamieniem więcej, niewymagających uchwyt wycieczkę i mniej biegły turystów.
Wady: Jest to architektura pomieszczeń na wyższych piętrach mają nietypowe sufity, nawet z największą ostrożnością, my utŕžili kilka bolesnych węzłów. Młodsi goście mogą być takie problemy nie powinny :-)
8,0doskonały
Przyjemny pobyt w górach w pobliżu szklistym Teplicach i Bańskiej Szczawnicy Slovensko Samuel - 18.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.09 - 12.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Jest to przyjazny dla zwierząt hotel - a my z naszym psem
Wady: Pokoje są małe, ale wystarczające na krótki pobyt
8,0doskonały
Slovensko maco - 18.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.09 - 15.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
5,0średni
nie spełnia nasze oczekiwania Slovensko Dagmar - 16.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.09 - 13.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: żywność
Wady: zakwaterowanie, mały pokój
10,0doskonały
doskonały Slovensko Janka - 16.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.09 - 13.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko
9,0doskonały
Slovensko Ivan - 14.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.09 - 12.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel położony jest w pięknym otoczeniu. Byliśmy zadowoleni z wszystkich usług, które oferuje hotel. Bardzo pomocny i przyjazny personel.
10,0doskonały
Wielki relaksujący pobyt Slovensko Zuzana - 10.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.09 - 08.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Dostęp personelu, wyposażenia i żywności i zabiegów
Wady: Jedyną rzeczą - okropne miękkie łóżka były krzyże nich :)
10,0doskonały
Slovensko Eva - 10.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.09 - 08.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjemne otoczenie, przyjazny personel, bogaty wybór dań, czyste.
Wady: Ostatni dzień pobytu nie będzie już w stanie przejść do welnes
10,0doskonały
niezwykle doskonała Slovensko Darina - 10.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.09 - 08.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Ochrona środowiska, przyrody, zakwaterowanie, usługi hotelowe, czystość, żywność - smaczne i bogate, przyjazny personel, Wellness - bardzo dobry - wszystko idealne. Bądź naprawdę jesteśmy bardzo zadowoleni.
Wady: I już przez różnych kąpielach, ale w tym przypadku nie mam nic do zarzucenia. Mogę tylko polecić
10,0doskonały
Slovensko Štefan - 8.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.09 - 06.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Alexander - 8.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.09 - 06.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Środowisko, pozycja wellness
10,0doskonały
doskonały Slovensko Jozef - 7.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.09 - 05.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Wady: Zaginione odstredovacka miał na stroje kąpielowe. Mało suszy. W przeciwnym razie wszystko idealnie. Zalecamy.
10,0doskonały
Slovensko ruth - 2.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.08 - 29.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Super wakacje Slovensko Miriam - 1.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.08 - 28.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Super wakacje, byliśmy zadowoleni z wszystkich usług, wrócimy ponownie
Wady: -
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Maja - 1.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.08 - 30.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Gotowość personelu, spokojna okolica, wspaniałe jedzenie - duży wybór.
8,0doskonały
Slovensko Michal - 30.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.08 - 28.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Profesjonalne podejście miły personel jak duża woda światowym centrum odnowy biologicznej
9,0doskonały
Slovensko Ľudmila - 25.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.08 - 23.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Miły i pomocny personel, czystość, pokój. Zapewnić mi diety bezglutenowej.
Wady: Musiałem poprosić operatora, że ​​jedzenie jest bezglutenowy, to badane w kuchni. Łatwiej byłoby, gdyby na etykietach żywności została dokonana, lub nie zawiera glutenu.
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Martin - 22.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.07 - 29.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: przyjazny personel, ładne otoczenie, doskonałe jedzenie, dobra obsługa
10,0doskonały
vynikajuce Slovensko Božena - 22.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.08 - 14.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Zakwaterowanie, personel, jedzenie, inne usługi
Wady: Brak komentarzy
10,0doskonały
Hotel Termal Vyhne - ogromna satysfakcja Slovensko Slávka - 20.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.08 - 18.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Byliśmy bardzo zadowoleni z pobytu, ładny hotel, miła obsługa, jedzenie w formie bufetu było zróżnicowane. Pyszne gotowane i było z czego wybierać. Baseny były nieskazitelne wody było super. Piękny teren wokół hotelu. W przyszłym roku wrócę tu ponownie, ale na dłużej. Na dwie noce byliśmy mali.
9,0doskonały
Slovensko Marta - 19.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.07 - 02.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Rudo - 18.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.08 - 16.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Środowisko, baseny, sauny
Wady: Tęsknił trochę lodówka w pokoju
10,0doskonały
Slovensko Andrea - 15.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.08 - 07.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Wszystko było doskonale .Title wellness i okolice hotela.posedenie i wspaniałe jedzenie .velmi lubiliśmy byliśmy bardzo spokojny
Wady: Wszystko nam się podobało
8,0doskonały
Slovensko Maria - 13.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.08 - 11.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Hotel w ładnym otoczeniu, wellness jest dobre, dobre wakacje dla dorosłych i starszych dzieci. Dla nas wady (z małymi dziećmi) - nie może być zablokowany sypialnia i łazienka i na zewnątrz plac zabaw, jakby był nieco większy i ogrodzony. Święto hodnotim świetnie, ale najbliższa będzie próbował wybrane hotele dla rodzin z dziećmi. Więcej atrakcji dla dzieci.
9,0doskonały
Slovensko Paul - 11.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.08 - 09.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjemne otoczenie i personel, wspaniałe jedzenie.
9,0doskonały
prezydent Slovensko Prezident - 11.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.08 - 09.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Profesjonalny personel, czystość, jedzenie,
Wady: droga dojazdowa
10,0doskonały
Wszystko było perfekcyjnie, byliśmy szczęśliwi Slovensko Dušan - 11.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.08 - 09.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko
9,0doskonały
P + l, Jihlava Slovensko Pavel a Lenka - 6.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.07 - 04.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Dobre zakwaterowanie, doskonałe jedzenie, wspaniałe spa, ładny i czysty hotel i pomocny personel.
Wady: Brak lodówki w pokoju i na nas kawałek miękkimi materacami na łóżkach.
8,0doskonały
Slovensko Jana - 6.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.08 - 04.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
pobyt wellness Slovensko Marta - 5.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.07 - 01.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: nieograniczony wellness, dieta - choć szliśmy między ostatnim, zawsze pełnej selekcji, pokój mały, ale balkon mieliśmy łóżko w porządku, ale materace ciągle goni kadzie - tade i szafki były nawet wieszaki, które jest zazwyczaj rzadko - D, dla nas z mężem Super
Wady: pokój nie był lodówka, pokój nr 401
10,0doskonały
SUPER Slovensko Mariana - 5.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.07 - 02.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Byliśmy bardzo zadowoleni, zakwaterowanie, jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie, wellness było super ...
Wady: Nie bardzo, to nie podoba, a brakuje - na świeżym powietrzu i basen ...
9,0doskonały
Slovensko Janka - 2.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.07 - 31.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko było OK.
Wady: Tęsknił trochę lodówka w pokoju
10,0doskonały
Doskonała obsługa, wspaniałe jedzenie, wspaniałe centrum odnowy biologicznej. Byliśmy bardzo zadowoleni z wszystkiego. Slovensko Simona - 30.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.07 - 28.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko było super. Pyszne jedzenie, uprzejmy i przyjazny personel hotelu, który był o nas doskonały początek. Užasný Wellness, gdzie możemy odpocząć, poziom pokoju. Świetne jedzenie i bardzo dużo jedzenia.
Wady: Nie mam nic do zarzucenia.
8,0doskonały
Trochę więcej ciepła w pomieszczeniu, pod spadzistym dachem, małym oknie ... spełnił, posiada klimatyzację. Slovensko Martina - 30.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.07 - 28.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Piękne otoczenie, ładnie odnowiony hotel, doskonała obsługa, welnes, jedzenie, blisko do parku wodnego
Wady: Nic nie mogę myśleć
10,0doskonały
tygodniowy pobyt Slovensko Štefan Oriško - 28.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.07 - 26.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjemne środowisko, zadowolenie sonsluzbami, personel, jedzenie
10,0doskonały
urlop rodzinny Slovensko Petra - 28.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.07 - 26.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: W hotelu byliśmy już trzeci rok, przyjazny personel i recepcji, wellness fajne, miłe sąsiedztwo, hotel znajduje się w pobliżu basenu, który jest zaletą, zróżnicowanej diety. Ogólnie rzecz biorąc, byliśmy zadowoleni. dziękuję
10,0doskonały
Slovensko Antónia - 16.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.07 - 14.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Miroslav - 12.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.07 - 10.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
doskonały Slovensko Martin - 10.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.07 - 05.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Welnes, środowisko, parking, a ogólne podejście pracowników
Wady: Nic do zarzucenia
10,0doskonały
piękne miejsce, świetne wellness Slovensko viera - 10.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.06 - 04.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: otoczenie, wellness, zakwaterowanie, personel,
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Eva - 9.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.07 - 07.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko było ok
8,0doskonały
Slovensko Lea - 7.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.06 - 04.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
krótkie przerwy Slovensko Emília - 7.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.07 - 05.07.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Bardzo nam się podobało, że zdrowie było dostępne, gdy chcieliśmy i jak długo chcieliśmy podczas godzin otwarcia.
10,0doskonały
wielki dom Slovensko Karina - 2.7.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.06 - 30.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: Przyjemne otoczenie hotelu, pyszne jedzenie, Mila recepcjonistka i usługi. To idealne miejsce na relaks, leżaki, spa, masaż. Z pewnością nie wróci. dziękuję
9,0doskonały
Bardzo dobrze, dziękuję Slovensko Hanker Jozef - 29.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.06 - 27.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko
10,0doskonały
Slovensko Petr - 26.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.06 - 20.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Maria - 26.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.06 - 23.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Czy wszyscy mamy Happy piękne otoczenie i miły personel.
Wady: Nie, że nie podoba mi wcześniej brakowało wieczorne tańce do muzyki.
10,0doskonały
wszystko jest w porządku Slovensko Petra - 25.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.06 - 23.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało nam się przyjazny personel, spokój, spokój, odpoczynek, doszliśmy domou wypoczęty.
10,0doskonały
Slovensko Alena - 22.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.06 - 20.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wielka satysfakcja, ponieważ wziął taksówkę w Žarnovici do domu wyjść.
Wady: Nie było nic
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Renáta - 19.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.06 - 14.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
przyjemne otoczenie Slovensko Jano - 18.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.06 - 16.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Super obsługa - pomocne, uczynność
Wady: Hałas z boku hotelu (Sitno), a muzykę do około 2,00hod
10,0doskonały
zadowolonych gości Slovensko Ruženka - 16.6.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.06 - 14.06.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjazny personel, wyśmienita kuchnia, czysto schludne pokoje, natura wspaniały, bardzo polecam znanych i nowych klientów.
Wady: W lecie, będzie on pasował pokój miał lodówkę
10,0doskonały
Slovensko Róbert - 26.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.05 - 22.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Beata - 26.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.05 - 22.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Weekend w raju Slovensko Margita - 21.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.05 - 19.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: Czuliśmy wielką, piękną środowiska w bardzo ładne, bardzo przyjazny personel hotelu i okolica, wszystko komunikuje się z uśmiechem, znakomitą kuchnię, chcemy wrócić, bo byliśmy z tobą w raju
Wady: To nie może być bez zarzutu, żałujemy małą odległość od przystanku autobusowego, na konieczność wspinania się pod górę z walizką, w niektórych obiektach dostępnych do minibus hotelowy.
10,0doskonały
miejsce na weekend Slovensko Zuzana - 14.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.05 - 12.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/3
Zalety: środowisko, przyjazny personel, piękne pokoje, niewiarygodne dom
10,0doskonały
udany pobyt Slovensko Josef - 11.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.05 - 09.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko było super, doskonała kuchnia
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Daniela - 7.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.05 - 05.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Woda w idealnym basenami, doskonałe do masażu, doskonała obsługa, jedzenie - niesamowity smak, piękne otoczenie, w skrócie, wszystko Wielki.
Wady: Wszystko nam się podobało
9,0doskonały
Slovensko Jozef - 24.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.04 - 22.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: cisza, spokój, czystość, miła okolica; bardzo dobrze;
9,0doskonały
pobyt dla seniorów Slovensko Jozef Sabaj - 13.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 07.04 - 11.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: I na pozytywne aspekty I przedstawione w tabeli 4
Wady: To może chcesz dodać możliwość suszenia mokrych rzeczy w łazience (haczyki do zawieszenia na ścianie, jeśli to konieczne. Obrotowe uchwyty). To również może być w każdym pomieszczeniu przynajmniej małego radia. To tylko moja opinia.
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Erika - 9.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.04 - 07.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel był nieskazitelny, bardzo uchotný, przyjazny personel, doskonały kucharz.
9,0doskonały
Slovensko Marian - 9.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.04 - 07.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
spokój Slovensko jano - 13.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.03 - 10.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: czystość serwis żywności i wody w Terme
Wady: Przywrócić urządzenie i za pomocą paska hol nie wie, jak się zachować
10,0doskonały
doskonały Slovensko Mária Černayová - 11.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.03 - 08.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: środowisko, spokojny, rodzinny hotel
Wady: nic
10,0doskonały
Slovensko Anna - 22.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.02 - 20.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Milan - 9.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.02 - 07.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Vladimír - 29.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.01 - 27.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Ján - 22.1.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.01 - 20.01.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
9,0doskonały
przyjemny Slovensko Zuzana - 18.12.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.12 - 16.12.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: środowisko i usługi
10,0doskonały
Výborný wellness Slovensko Eva - 16.12.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.12 - 14.12.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Zmieniane codziennie bazenovh woda
Wady: Komfort pokój winy najmniej jeden Kresielko
10,0doskonały
Doskonała !!! Slovensko Pavol - 7.12.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.11 - 22.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
10,0doskonały
Slovensko Jaroslav - 19.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.11 - 16.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Anna - 12.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.11 - 08.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Satysfakcja we wszystkich aspektach. Slovensko Anna - 6.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.11 - 04.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Hotel przyjemny, kameralny charakter, perfekntne welnes obsługa, bardzo przyjazny personel, higienę, czystość, doskonałe jedzenie. Doskonałe miejsce na relaks. dziękuję
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Milan - 4.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.10 - 02.11.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Sprzęt, jedzenie, czystość, wszystko w jednym miejscu.
© 2020 CA SORGER - Zasady i warunki - Kontakt | Wszelkie prawa zastrzeżone.
Ta strona w kontekście świadczenia usług wykorzystuje pliki cookie, korzystając z witryny, zgadzasz się z ich stosowaniem. Dowiedz się więcej. Zgadzam się