Biuro podróży Sorger
+421 2 21 02 57 57
pobyty na Słowacji

Hotel Bránica Belá opinie

Urządzenie jest obecnie zamknięty z naszą ofertą!

opinie użytkowników

10,0doskonały
Super pobyt Slovensko Alena - 10.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.12 - 08.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 5/0
Zalety: Pokoje ładne, czyste, smaczne jedzenie, pomocny personel. Byliśmy zadowoleni z weekendu, mieliśmy całą ulgę rodzinną.
Wady: Nie jest to co wyrzutem.
9,0doskonały
Slovensko Jaroslav - 4.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.11 - 01.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/1
Zalety: Doskonała kuchnia, ładne czyste wellness, przestronne mieszkanie.
Wady: Mieliśmy informację, że napoje do kolacji są płatne, a także bowling.
10,0doskonały
Slovensko Veronika - 4.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.10 - 02.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Bardzo przyjazny personel
10,0doskonały
Gorąco polecam wszystkim Slovensko Ivan - 18.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.10 - 16.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pani recepcjonistka przywitał nas z uśmiechem i gotowy rodzaju pokoju - mimo, że byliśmy przez dobre połączenie - do obudowy przyjechał trochę wcześniej. ładny pokój, czysty, wentylację, ogrzewanie porządku. Lodówka, ręczniki, szlafroki, kosmetyki, wszystko jest gotowe. Piękny widok na okoliczne wzgórza. Wellness (obok naszego pokoju) My korzystny wpływ na nasze kości starszych już podczas wędrówki codziennego spaceru - ponad 10 km długości. Śniadanie - bufet - był wielki wybór, dużo i wszystko świeże. Jako bonus do pobytu była piękna pogoda i jesienny kolor natura. Ładny uśmiech, doskonały i profesjonalny postawa należała do każdego kontaktu z pracownikami w trakcie pobytu, w tym zaželania pożegnanie i bezpieczną podróż w dniu wyjazdu. Pobyt w jednym z naszych najbardziej pięknych pobytów kilkudziesięciu pobycie przeszłości „emerytów” lat. Łatwo pisałem te słowa, bo wszystko jest „święte” To prawda, że ​​dokumenty i fotografie towarzyszące.
9,0doskonały
Slovensko Silvia - 4.9.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.08 - 01.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Lokalizacja, personel, duży pokój z balkonem, doskonała kuchnia, wellness
8,0doskonały
Slovensko Roman - 25.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.08 - 23.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
8,0doskonały
Slovensko Andrea - 20.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.08 - 18.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: środowisko, czystość zdrowotne
Wady: słabsze śniadanie, chaotyczna obsługa przy kolacji
8,0doskonały
Pobyt z wnukami Slovensko Terezia - 5.8.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.07 - 03.08.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 6/0
Zalety: Przyjemne otoczenie, przyjazny personel, Walla
Wady: Pokój z szyberdachu w ścianie brakującego relaksującej muzyki
10,0doskonały
Slovensko Mihályné Matics - 28.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.05 - 24.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Verzió és nem pawilon tylko dla nas nepriali.
10,0doskonały
zadowolenie Slovensko Stanislava - 10.5.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.05 - 08.05.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel, personel, jedzenie
8,0doskonały
Polecamy Slovensko Viliam - 23.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.04 - 21.04.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Środowisko, usługi, welless żywności.
Wady: Materace nie są odpowiednie dla osoby dorosłej, a już od 70 kg czuł każdej wiosny i brakowało nam Outer krzesła do opalania i dodać rower bez rurek odpowiednich dla kobiet.
9,0doskonały
satysfakcja Slovensko Jaroslav - 2.4.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.03 - 31.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: sauny
8,0doskonały
Slovensko Andrea - 5.3.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.02 - 03.03.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: noclegi, spa, restauracje
Wady: gry były na zewnątrz budynku, w centrach wellness musieliśmy czekać na raport, aby odblokować
10,0doskonały
bardzo zalecamy Slovensko Petra - 6.2.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.01 - 03.02.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego pobytu. Zakwaterowanie, jedzenie i dobre samopoczucie. Byliśmy z 2 małych dzieci i podobało nam się tutaj.
9,0doskonały
pełna satysfakcja Slovensko Vojtech - 2.11.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.10 - 30.10.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: sala gier, wellness, zakwaterowanie, personel dostęp dzieci
9,0doskonały
Hotel Branica Slovensko Peter - 3.9.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.08 - 01.09.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Gastronomia czyste pokoje, obfite śniadanie i kolacja Wellness
Wady: Trochę ciasno i łazienka i wc
10,0doskonały
Slovensko Magdalena - 11.8.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.08 - 09.08.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Środowisko, spokój
10,0doskonały
doskonały Slovensko Peter - 27.2.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.02 - 21.02.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: jedzenie, pokój
Wady: Siedzenie cięcie w recepcji
8,0doskonały
przyzwoity Slovensko Peter - 21.2.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.02 - 19.02.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Doskonałe przestronny pokój na poddaszu z widokiem: Ładne centrum odnowy biologicznej z sauną i basenem. Dobre jedzenie, przyjazny i pomocny personel. Spokojna lokalizacja.
Wady: Podwójne łóżko, dwa pojedyncze łóżka połączone z drewnianymi grodzi i dwie kołdry. Byłoby to czterogwiazdkowy obiekt nie musi być.
10,0doskonały
Hotel Branica Slovensko Katarína - 1.2.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.01 - 28.01.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel położony jest w spokojnej okolicy, wielka chęć do recepcjonistki w zalecanej spacery w okolicy. Piękne krajobrazy dookoła. Super pracownicy obsługi.
10,0doskonały
Byliśmy bardzo spokojní Slovensko Denisa - 23.1.2018
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.01 - 21.01.2018
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podobało nam się to wszystko, z pięknym otoczeniu, przez zakwaterowanie, wellness, jedzenie, personel ,. Dużym plusem jest możliwość gry w kręgle lub bilard w bardzo ładnie urządzone oddzielnym pomieszczeniu. Na pewno chciałbym ponownie ponownie wprowadzić. podziękować
9,0doskonały
Slovensko Anna - 20.9.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.09 - 18.09.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: zadowoleni z zakwaterowania, wyżywienia i wellness
10,0doskonały
vynikajuce Slovensko Viera - 5.9.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.08 - 03.09.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko było super pewnością pobyt powtórki
8,0doskonały
Hotel Branica - Bela Slovensko Tony - 28.8.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.08 - 23.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel w spokojnej, ładnej i spokojnej okolicy. Pokój dość przestronny.
Wady: Stock-uzupełnione jedzenie na śniadanie.
8,0doskonały
Slovensko Roman - 22.8.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.08 - 19.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Ładne otoczenie, czystość, wspaniałe jedzenie i obsługa!
Wady: Wellness, basen.
10,0doskonały
Super relaks Slovensko Jan - 22.8.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.08 - 19.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: środowisko, jedzenie, czystość, welnes
Wady: od apartamentu Spodziewałem się więcej ...
9,0doskonały
Slovensko miroslav - 14.8.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.08 - 12.08.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Piękna, cicha okolica, bliskość do atrakcji turystycznych w okolicy, świetne jedzenie, naprawdę dobre, szczególnie dobrze sauna obszar, pomocny personel
Wady: maksymalne zadowolenie wpływ fakt, że w czasie naszej wizyty hotel był w obozie dla młodych piłkarzy około dwudziestu 12-14 lat, on - mimo godziny policyjnej egzekwowane w ostatnich czasach się sami słyszeli. Biorąc pod uwagę, że istnieją doskonałe warunki do uprawiania sportów / piłka nożna / skupić się na, aby pocieszyć innych klientów lepiej jest zwrócić się do recepcji o tych działaniach.
6,0dobry
Slovensko Jana - 30.5.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.05 - 28.05.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Środowiska otaczającego hotel, pokoje
Wady: Wellness ... zdjęcia wyglądało to dużo bardziej interesujące powiększenie
8,0doskonały
Slovensko Stanislav - 11.5.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.05 - 08.05.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: dobra kuchnia
Wady: Skrzypiące łóżko, mała przestrzeń do przechowywania rzeczy zaginionych suszarka na pranie.
10,0doskonały
Slovensko BoženaSonder - 8.5.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.05 - 06.05.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pracownicy obsluha.Strava.
Wady: Sprzęt kúpeľne_kozmetika.Chýbajúce kubki, Sialk garnek, czajnik, czepek, nieprawidłowe zasuvka
8,0doskonały
dobry Slovensko Marian - 5.3.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.02 - 28.02.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Bardzo dobry świat sauny, pyszne jedzenie, relaks w basenie, ładne ciche otoczenie.
6,0dobry
Branislav Slovensko Branislav - 8.2.2017
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.02 - 06.02.2017
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/1
Zalety: kuchnia
10,0doskonały
doskonały Slovensko Katarína Karvaiová - 22.11.2016
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.11 - 20.11.2016
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Ogólnie pobyt był bardzo przyjemny. Byliśmy szczególnie zadowoleni z jedzenia, bardzo smaczne gotowane tam. Wellness to również przyjemne, a tym samym, że woda w basenie była dla mnie wystarczająco głęboka i zimna. Ładne i szczególnie pomocny personel. Clean room. Ogólne zadowolenie jednostki gwiazdką.
10,0doskonały
Byliśmy świetnie Slovensko Miriam - 22.11.2016
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.11 - 20.11.2016
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: Podobało mi się wszystko, zakwaterowanie, jedzenie, przyjazny i pomocny personel, jak i pod względem wellness, piękne otoczenie, wspaniałe sauny, odpocząć, zrelaksowany iz pewnością będzie vrátime..Ďakujeme.
9,0doskonały
Slovensko Michael - 7.6.2016
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.06 - 05.06.2016
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Silvia - 24.5.2016
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.05 - 22.05.2016
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Primeranek ceny Slovensko Pavel - 30.3.2016
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.03 - 28.03.2016
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Obsluha.Miesto dobry parking, dobra lokalizacja i cena za zamówione welnws
Wady: Výťah.Starší biednych ludzi problemom schodami.TV -zlý obraz małego staníc.Na mieszkań jest słaby sprzęt (okulary napr.žiadne, filiżanki herbaty, itd.)
10,0doskonały
doskonały Slovensko Lydia - 17.3.2016
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.03 - 13.03.2016
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Bez braków, zakwaterowanie super, jedzenie jest bardzo dobre (pochwała kucharz), czystość wszędzie.
8,0doskonały
świetnie Slovensko Miroslav - 2.2.2016
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.01 - 31.01.2016
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: ładne otoczenie, zakwaterowanie, welnes dobra osobiste przystępny
10,0doskonały
Slovensko Jaroslav - 15.12.2015
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.12 - 13.12.2015
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
5,0średni
Natura jest piękne tragarze Slovensko Dana K. - 30.8.2015
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.08 - 30.08.2015
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Portierzy natura jest piękna, okolica była piękna.
Wady: Klasa hotelu Branica - Bela **** 4 nie odpowiadają piątej gwiazdy wygląd i wyposażenie pomieszczeń, w pokoju było strasznie ciepły klimat nie było, wiem, że klimat nie jest standardem dla górskiego hotelu, jedząc niepokoi nas nadal leci, obiad był w porządku chociaż problem z diety bezglutenowej był wybór na śniadanie, jestem na diecie bezglutenowej mógł tylko jasne, serem i szynką, jogurt to nie dało, ogólny wybór na śniadanie był słaby po zjedzeniu wspiął muchy, a my nie przeszkadzało i nie powinien mieć apetyt , Więc nas dwóch Hotel Branica bardzo wygląd, próbowałem różne czapki. coś nie jest dostępna w czasie innych hoteli. Tyle o naszym skúsemostí.
8,0doskonały
Super kuchnia !!!! Slovensko Jana S. - 26.7.2015
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.07 - 26.07.2015
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Super !!!!!! kuchnia, miła obsługa, ładne otoczenie, wellness. Na pewno tam kiedyś wrócę.
Wady: braki w pokoju - kilka filiżanek w łazience i pokoju, towary minibar pogwarancyjny, głowica prysznicowa w niewłaściwej funkcji, balustrady balkonowe były zabandażowane Bandaż powodu nedržania wykończenia drewna.
© 2020 CA SORGER - Zasady i warunki - Kontakt | Wszelkie prawa zastrzeżone.
Ta strona w kontekście świadczenia usług wykorzystuje pliki cookie, korzystając z witryny, zgadzasz się z ich stosowaniem. Dowiedz się więcej. Zgadzam się