Biuro podróży Sorger
+421 2 21 02 57 57
pobyty na Słowacji

Grandhotel Praha Tatrzańska Łomnica opinie

opinie użytkowników

10,0doskonały
Slovensko Zuzana - 10.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.03 - 08.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Adriana - 10.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.03 - 08.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/1
10,0doskonały
Jak w bajce. Slovensko Martina - 9.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 05.03 - 07.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/1
Zalety: Wszystko jest nierealne Atmosfera w hotelu ... nie ma nic do zarzucenia usługi.
10,0doskonały
niesamowity pobyt Slovensko Mária - 6.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.03 - 04.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Wszystko było super, z wyjątkiem 30 minut czekając na zimnej kawy w barze.
Wady: Czekać 30 minut na zimnej kawy w barze w holu
10,0doskonały
Slovensko Ľudmila - 5.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.02 - 01.03.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
10,0doskonały
Slovensko Miroslav - 2.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.02 - 27.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
SUPER Slovensko Janka - 1.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 26.02 - 28.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Zakwaterowanie, widoki, personel
Wady: Obiad w formie bufetu, wybór fajne, ale trochę zimno ..
10,0doskonały
♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ ♥ ️ Slovensko Jaroslav - 1.3.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.02 - 27.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Nie przegap posiada hotele i restauracje, wiemy, na czym polega problem, aby utrzymać wysoki poziom i to miejsce hotelu
10,0doskonały
Slovensko Anonym - 26.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 18.02 - 22.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/1
8,0doskonały
Grandhotel Slovensko Oto - 26.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.02 - 24.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Doskonałe jedzenie, bardzo miła obsługa, świetna wellness
Wady: Pan, który przyszedł na śniadanie w krótkich spodenkach, inny człowiek, który w pokoju relaksu w saunie świata oglądania hokeja na telefonie, należy ostrzec gości twardo, było już nad linią.
9,0doskonały
Slovensko Zuzana - 24.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.02 - 22.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Wspaniałe śniadanie, piękne otoczenie.
Wady: Zbyt mało miejsca dla 4 osób. Pajęczyny w każdym zakątku ziemi i chłodnicy.
9,0doskonały
Doskonałe zakwaterowanie Slovensko Veronika - 24.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.02 - 22.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Nice clean room, fartuchy i dzieci plus kosmetyki dziecięce. Wielki animator w hernicce miłym dzieci. Wspaniałe jedzenie, bardzo jesteśmy zadowoleni z jedzenia, duży wybór jedzenia plusa posiłków dla dzieci. Ogólnie rzecz biorąc, hotel jest doskonale przystosowana dla dzieci, aby docenić bardzo dużo. Piękny wellness i urody odkryty basen, duży plus z basenu można wypić drinka. Jest również idealny z hotelu, skibus, pan jest wspaniały i miły i bez problemu przyszedł kiedy ich potrzebowaliśmy.
Wady: Jedyny mały minus, kryty basen jest dość Studeny
9,0doskonały
satysfakcja Slovensko Ladislav - 24.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.02 - 20.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: zakwaterowanie wraz z usługami ...
Wady: bardzo zatłoczone stoki i czeka na windę ...
8,0doskonały
Slovensko Milan - 19.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.02 - 16.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wellness, pokoje hotelowe i jego okolic
Wady: Nie podobało mi się jedzenie, a nawet wtedy, gdy ślub odbył umieścili nas na bok, więc to nie ma znaczenia, jak kiedy dali nam tylko przywiązanie ryż. To od 4 * hotel nie spodziewa.
10,0doskonały
doskonały hotel Slovensko Jozef - 18.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.02 - 16.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Cały pobyt był wspaniały. Doskonały hotel, doskonały masaż masażystka gdy miły, jedzenie jest bardzo smaczne i duży wybór potraw. Bezpłatny parking. Pomocny i przyjazny personel. Gorąco polecam.
Wady: Wszystko było w porządku.
10,0doskonały
Wszystko przez wyobrazić Slovensko Lubomira - 12.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.02 - 10.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Najlepsi poza odnowy biologicznej
8,0doskonały
Slovensko René - 11.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 07.02 - 09.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pokoje są ładnie i komfortowo urządzone, czyste i pachnące. Śniadanie było wspaniałe, smaczne i bardzo bogaty wybór, kelnerzy przyjazny i bardzo elastyczne.
Wady: Wellness posiada własną atmosferę, szkoda, że ​​w środku, tylko jeden z masażem, który jest stale zajęte. W basenie, chciałbym powitać kilka stopni cieplej wody. Sauna byliśmy, więc nie możemy ich oceniać. Personel recepcji „wishy - washy”, bez emocji. Goście nie pamiętam nawet z godziny na godzinę, co im mówił ...
8,0doskonały
Slovensko Katarína - 11.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.02 - 07.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
9,0doskonały
Slovensko Václav - 8.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 03.02 - 06.02.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Daniel - 2.2.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.01 - 31.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Karolina - 27.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.01 - 22.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 5/0
8,0doskonały
Hotel z potencjałem do dalszego rozwoju Slovensko Igor - 23.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.01 - 21.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Prywatne Wellness Restauracja
Wady: Dziwny zapach w pomieszczeniu obok pokoju biurowego
10,0doskonały
Slovensko Miloslav - 19.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.01 - 17.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Hotel uczyni Państwa pobyt. Slovensko Dedo - 18.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.01 - 16.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Hotel godny swojej historii, naprawdę perełka w Tatrach i ze względu na jego lokalizację. Doskonałe wellness, dobre zakwaterowanie, doskonała kuchnia i obsługa w obsługi gości w restauracji. Chcę szczególnie doceniają czystość i sprzątanie pokoju codziennie doskonałe czyszczenie i garderoby, dziękuję.
Wady: Trochę zimno i bezosobowy działające lobby bar i siedzieć na samym barze, ale to doskonała oferta.
10,0doskonały
Chętny personel Slovensko Zuzana - 18.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.01 - 16.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Podgrzewane buty posiadaczy autobus dla narciarzy na stoku. Nowoczesny pokój miał kuchnię i jest większa niż klasyczny.
10,0doskonały
przyjemny pobyt Slovensko Mária - 17.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.01 - 15.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pracownicy opieki jest doskonałe, a oferowane usługi (odroczenie sprzętu narciarskiego, oferowanych zabiegów odnowy biologicznej ...). Byliśmy bardzo zadowoleni.
10,0doskonały
wspaniały pobyt w Grandhotelu Slovensko Alena - 16.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.01 - 14.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: absolutnie wszystko
10,0doskonały
Slovensko Jana - 14.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.01 - 12.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Grand Hotel Praha Slovensko Zuzana - 14.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.01 - 12.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wszystko
10,0doskonały
Slovensko Jozef - 8.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 04.01 - 06.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Jozef - 8.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.01 - 06.01.2020
Liczba osób dorosłych / dzieci: 8/2
10,0doskonały
Slovensko Anna - 4.1.2020
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.12 - 28.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: wspaniały
9,0doskonały
Boże Narodzenie Slovensko Miloslava - 31.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 29.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Przyjazny i pomocny personel, piękna okolica z widokami ulepszonych przez przybycie oczekiwanego śniegu. Uroczysty wieczór w mini prezent w pokoju, bezpłatny dostęp do dobrego samopoczucia na cały pobyt w pokoju umożliwiono trochę kawa, herbata, nikt słowo Great. Byłem z dala od domu na Boże Narodzenie po raz pierwszy i nie żałuję, bardzo polecam.
Wady: Więc byłem zadowolony. Może po prostu drobiazg, nasz pokój nie był w drzewie hali część szafy, umieścili nas w mniejszych, ale nie jest to problem, ponieważ byliśmy niemal cały dzień na świeżym powietrzu.
10,0doskonały
Slovensko Jozef - 29.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.12 - 26.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
maksymalna satysfakcja Slovensko JOZEF - 29.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.12 - 15.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: zakwaterowanie, jedzenie, personel, wellness ... śpiewająco
Wady: Będziemy wdzięczni za usługi, takie jak skupienie. Bilard, tenis stołowy
10,0doskonały
Boże Narodzenie Slovensko Erika - 29.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 23.12 - 27.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko było fantastyczne
Wady: Nie było nic do zarzucenia
8,0doskonały
Slovensko Kristina - 26.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.12 - 19.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
wspaniały Slovensko Ján - 23.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.12 - 21.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Czystość i obsługa
9,0doskonały
Grandhotrl Praga Slovensko Marek - 22.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 17.12 - 19.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wellness Fantazia
10,0doskonały
bardzo przyzwoity poziom Slovensko Pavol - 21.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 16.12 - 19.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: doskonałe jedzenie, przyjazny personel ...... czysty ...
Wady: straszne poduszki!, niektórzy goście egoistyczne wolą parkować na schodach hotelu, nie powinno być zaznaczone strefa przy wejściu do wygodnie wchodzić i nie omijając samochody ....
9,0doskonały
Przedświąteczny pobyt w Tatrach Slovensko Hanna - 20.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.12 - 18.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Noclegi spełnił nasze oczekiwania, pokój ładny, przestronny. Jedzenie przekroczył nasze oczekiwania, kuchnia była naprawdę doskonałe, od przystawek przez deser. Personel zawsze dobrze nastrojony, uprzejmy i profesjonalny. Wellness był również w porządku.
Wady: Obudziliśmy się na dźwięk odkurzacza. Myślała, że ​​sprzątanie może przynajmniej czekać aż do 8 godzin. Spa jest schowek połowiczne. Oni wszyscy mają takie same białe ręczniki także szlafroki i kapcie, a czasami było zabawne oglądać, gdy ktoś szuka dobytkiem. Półki są tymczasowe, włókienniczej. To na pewno pomoże, jeśli są one przynajmniej jakoś ponumerowane i oznakowane. Numer jeden prysznic sauna wystarczy, zwłaszcza, gdy niektórzy spędzają więcej czasu pod prysznicem.
10,0doskonały
Grand Hotel Praha - topka Slovensko Peter - 20.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.12 - 18.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: jadalnia, duży wybór bufetu
Wady: grube poduszki :) spała lepiej bez nich.
9,0doskonały
ładny Slovensko Adriana - 19.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.12 - 17.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: przyjemne otoczenie
Wady: mały pokój
10,0doskonały
Slovensko Michal - 19.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.12 - 15.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Super pobyt Slovensko Ivan - 19.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.12 - 17.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Podobało nam się absolutnie wszystko, pokój z widokiem, wellness, jedzenie było doskonale
Wady: Nadmierne ciepło w grudniu i brak śniegu
10,0doskonały
było świetnie Slovensko Jana - 18.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.12 - 08.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Wady: Hotel może pomieścić nieodpowiednimi klientów ze standardowym szacunek hotelu.
10,0doskonały
SUPER Slovensko Pavel - 18.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 14.12 - 16.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: wszystko :)
9,0doskonały
Slovensko Maria - 17.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.12 - 15.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Vyborne jedzenie, wspaniały pokój, piękny widok. W sobotę prijemna muzyki fortepianowej na żywo. Przyjazny personel.
Wady: W zimie, przyniósł ze sobą kolejne kropi wzgórze prowadzące do parku. Kilka tam spadł. W hotelu nie ma możliwości zapłaty kartą Edenred wypoczynku - z pewnością przez wielu klientów ta opcja bardziej niż mile widziane. Wellness był dość pełny, dawno nie mamy zatrzymać.
10,0doskonały
Piękny hotel z bardzo milym personelem i wspaniałe jedzenie Slovensko Martina - 15.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.12 - 13.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Lobby z choinki i kominkiem ma magiczną atmosferę. Świeżo spadły śnieg za oknem był również dobry bonus :)
9,0doskonały
Slovensko Vladimír saga - 15.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.12 - 12.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Pracownicy dostęp Wellness Food
Wady: pogoda
10,0doskonały
Slovensko Anna - 11.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.12 - 08.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Krasny vykendovy pobyt, doskonałe jedzenie, veelmi mily osobisty w stołówce i ogólnie i na terenie całego hotelu, personel Czystość wszystko starannie mile negocjacje z naszej strony wszystko ok, bardzo zadowoleni byliśmy mozme tylko zaleca łazienka piękne przestronne tylko cena może być kusok poniżej lub do cen, to byłoby dobrze, aby dodać trochę masaż lub jakąś Kuru i byłoby jeszcze lepsze i bardziej atrakcyjne firma .Keby nie przyczyniają się o 50 procent, więc byłoby dość drogie i tylko obiadokolacja bez masażu środowiska .Krasne konieczności przechodzenia skusit serdecznie dporucam .Dakujeme
9,0doskonały
Slovensko Stanislava - 11.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 07.12 - 09.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Podobało nam się środowisko, postawę i pomoc personelu i fantastyczne samopoczucie.
Wady: Jedyny zarzut to to, że basen chłodzący w spa nie było dokładnie najczystsze wody.
9,0doskonały
Slovensko Imrich - 10.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.12 - 08.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Wady: Zimna woda w jacuzzi przy basenie
10,0doskonały
Przyjdę znowu Slovensko Tibor - 9.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.12 - 03.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Jeśli chodzi o wspaniały hotel jak inne opinie.
Wady: Każdy lubi ocenić hotel, ale skupię się na nas - jeszcze w jednej z opinii czytałem - przed przystąpieniem do hotelu, który 1 pani miała obawy, że hotel Grand stać Grand Hostel, mam podobne obawy, ponieważ niektórych gości, naprawdę nie docenić zamestnnacov działać, jeśli wieczorem w formie iw poziomie romantyczne świece, muzyka, ogólna Nakrycie stołu i jadalni na wysokim poziomie i przychodzą do restauracji w luźne czerwony sweter z różowe skarpetki i fioletowych Kroks naprawdę nie w normalnej restauracji, chciałbym więc nie iść, to smutne, myślałem, że ogólnie kobiety i młodsi jak ubierać się w coś ładnego i stawania się. W opisie hotelu jest napisane, że wymaga formalnego dress code i czas komórkowych, gdzie młodzi i wpatrując się w nich na kolację, więc mogliby badać sprawę i dowiedzieć się, gdzie ja jadę! Niektóre rzeczy były zabawne, ale ponownie zainteresowane gości 2 młode dziewczyny poszedł wlać wino, oczywiście, pagórkowaty i białe wino do czerwonych okularach, ale oni byli młodzi prawdopodobnie najlepiej ubrane - były podziurawione karabin podczas gdy było wiadomo, że napojów innych niż woda, nie są w obiadokolacja (kelnerzy nie zostały błogosławiony wystarczy zapytać). Przy wejściu jest „wielka płyta” napisany dziękuję za cierpliwość, jeśli zadowolić tabeli (coś w tym rodzaju) .. ..is nie lepiej iść prosto na dno plecaka, Pana, który jest odpowiedzialny za gości depozycji do stołu, i ładne i głośno je przywitać i mile widziane, więc prawdopodobnie także spodziewać się powitanie, a nie stać jak cieląt rzeźnych. Ogólnie rzecz biorąc, było dużo młodych ludzi, par i rodzin, ale jeśli próbka po listopadowym bezpłatnej edukacji do etykiety społecznej, estetyki, reprezentatywnej próbie więcej młodszych klas, więc do widzenia ... I pomaszerował na tyle, ale głównie moje opinie były zwięzłe i krótkie, ale teraz mi się, że to niemożliwe i że tym samym podziale, ponieważ hotel nie może zrobić te rzeczy, a jak będzie to przeszkadzać nie wiedzieć, a nawet „roll oczy”, a nie sługami, bo gości zauważył. Powodzenia Grand Hotel Praha, jak również odwiedzający ..
10,0doskonały
Super relaks Slovensko Darina - 7.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.12 - 03.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Maksymalne zadowolenie, przyjazny personel i pomocny.
Wady: Odkryty basen był jeden dzień 3 pobytu zamknięty. Więc cieszył się więcej niż jeden raz.
8,0doskonały
spokojnost Slovensko Miroslava - 6.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.12 - 04.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Czystość w hotelu, jedzenie
8,0doskonały
Slovensko Martina - 5.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.11 - 03.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Slovensko Simona - 5.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.12 - 03.12.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Piękne pokoje, doskonała obsługa, restauracja, okolica
Wady: Odkryty basen nie był otwarty, dość duży minus ...
10,0doskonały
Vyniukající Grandhotel Praha Slovensko Josef - 4.12.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 25.11 - 29.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
wielki dom Slovensko Martin - 30.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wspaniałe jedzenie, wspaniałe rozrywki i obiektów hotelowych.
Wady: Small nepresvetlená nowoczesny pokój w nowej części hotelu.
9,0doskonały
Pobyt dla dwojga Slovensko Mirka - 29.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Jedzenie było doskonałe, a obsługa, jak również dobrego samopoczucia. Na wieczór osiąść na biurku, śniadanie są nieco połowiczne, kiedy uderza godzinach szczytu, nie ma miejsca do siedzenia. Ale zdecydowanie zalecamy, następnym razem na dłużej.
Wady: Oprócz śniadania również sprawdzić trochę połowiczne, jak odbiór stworzył długą linię i czekaliśmy około pół godziny po prostu sprawdzić. Nie wiem, może to lubią chodzić wszędzie, ale mam jeszcze spotkać się z zespołem.
10,0doskonały
Pobyt 24.11.-11.26.2019 Slovensko Marika - 28.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 24.11 - 26.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Czy wszyscy zakwaterowanie w pięknej klasycznie urządzony pokój z niesamowitym widokiem, pyszne śniadania i kolacje w formie bufetu oraz bogaty wybór oczarował nas podgrzewany basen na zewnątrz i kryty wellness Wielki Mountain Spa, mieszkańcy byli bardzo zadowoleni, mamy Grandhotel Praha w Tatrzańskiej Łomnicy odwiedzę ponownie
Wady: mamy żadnych zastrzeżeń
9,0doskonały
Tatry Slovensko Ivan - 27.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 25.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko było ok, zakwaterowanie, jedzenie i pogoda była
Wady: Nie mam zastrzeżeń
9,0doskonały
Slovensko Katarína - 27.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Ľubica - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.08 - 01.09.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Hotel, obsługa, personel
Wady: Pokoje były czyste, ale personel powinien być większy nacisk na innych częściach hotelu jako takiego. korytarz lub na zewnątrz hotelu
10,0doskonały
Slovensko Lukáš - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Fatmir - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
10,0doskonały
Weekend w Pradze ... Slovensko Martin - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: wszystko OK
Wady: Nie wiem, czy nie podoba, ale słabego przepływu w zbiorniku.
10,0doskonały
udany pobyt Slovensko Peter - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: czystość
Wady: Zimna woda w basenach
9,0doskonały
Weekendowy pobyt Slovensko Eva - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 5/0
Zalety: Jedzenie było naprawdę dobre. Super widok, położenie hotelu, jak również. I przybył z wizytą sobotę, zgłosiłem kogoś w recepcji, zapytała, czy nie mógłby zaparkować jak poszliśmy na wycieczkę i przeniósł się pociągiem, jak byliśmy więcej niż 5 i nie chcemy, aby przejść kolejne samochody. To nie był problem z niczego, nawet do tych, którzy nie został ostatecznie być zgłaszane. Miły odbiór.
Wady: Duży minus dla mnie było po prostu odnowy biologicznej. Małe, ciasne, więc nie przeszkadza, jeśli nie ma dużo gości. Czynnikiem dla mnie naprawdę dużo Liczyło klimat w pomieszczeniu przełomową. Naprawdę znaczący klimat! Było koce do pokrycia, ale nawet te nespríjemnili mnie, ale wszystkich. Ponadto koce były nadal rozproszone, nieliczni, którzy mają ich tyle i przeszła na następny dzień marzył lub „pachnące”. Innym czynnikiem, który myślę, że należy przewidzieć sztucznych kubki dozownik do picia. Strasznie źle stamtąd zabrał, zawsze kilka na raz, to zdarzyło mi się, że im tam i nikt nie kompletny, nie wspominając o ich odpadów. Personel, który będzie umieścić to w trochę zauważyłem nie widzę nawet jeden x. Jeden prysznic zatłoczone wellness również wydaje mi się trochę, że stał tam byli ludzie, aż dojdziesz do swojej tury do prysznicem, nie wszyscy poszliśmy na basen i lodu higienicznych. Powodem będzie tam dobrze odpocząć po prysznicem. Tak jest naprawdę krótki. Sauna na podczerwień jest bardzo słaby, a po pewnym czasie wydawało mi się, że nic nie robi. Wellness I mimo to cieszył się, że nie szukałem wad, ale doszedłem do wypoczynku, ale co może być, mogliby poprawić.
10,0doskonały
Tatry do ręki Slovensko Rita - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 22.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
Zalety: Piękny hotel, miła obsługa, nadal widać ruch ... dbać o ... śniadanie i kolacja w formie bufetu z ... ... każdy wybiera mi inną atmosferę, kiedy na obiad przychodzą ładnie (= społeczny) Strój casnik osiądzie na stole .... wellness jest naprawdę obszar reszta (sauna, kryty basen, odkryty ciepły basen, jacuzzi i zabiegi kosmetyczne)
8,0doskonały
wyższy standard Slovensko Jaroslav - 26.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 21.11 - 24.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: SPA
Wady: wcześnie czas wyjazdu 10:00, zadowolony z porannej kąpieli przed wyjazdem studenci jak masażystów
9,0doskonały
Slovensko Tomáš - 19.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.11 - 17.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Cały pobyt fajne Slovensko Ľubomír - 19.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 15.11 - 17.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: historia otoczenie hotelu, dużego i przestronnego pokoju, smaczne i urozmaicone posiłki, zwłaszcza śniadania, pomocny i przyjazny personel oddycha.
Wady: W łazience nie było możliwe, aby wyłączyć grzejnik w nocy był bardzo ciepły, choć dość duże, ale dość tłoczno spa, odkryty basen dla usterki na 30 st., sauny tylko prysznic
10,0doskonały
Slovensko Ada - 18.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.11 - 15.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Výborná dieta, wellness, lokalizacja
Wady: Stosunkowo Malinka pokój, ale przytulny i tyle
10,0doskonały
Polecam! Slovensko Jozef - 15.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 11.11 - 13.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pokój był dobrze wyposażony, ale proponuję zapłacić dodatkowo za pokój z widokiem. Bardzo smaczne jedzenie po prostu na obiad, który był w formie zwykłej tabeli załącznika I, jak ryż, frytki, ziemniaki szukał na próżno miałem do czynienia ze zdrowymi warzywami: D + outdoor „nieograniczone” Basen był niesamowity *.
Wady: Trochę mała przestrzeń wellness ale kiedy to nie jest sezon to prawda.
9,0doskonały
dobre i bardzo dobre. Slovensko Dušan - 14.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.11 - 12.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Profesjonalna obsługa, profesjonalizm, czystość hotelu.
Wady: biedny wybór dań w otwartej ofercie. Personel sprzątający stojących wokół przed naszym pokoju na godzinę przed czasem pokoi uwalnianiu. Podczas gdy mieliśmy priplatený późniejszą emeryturę po 12: 00h. Stawia go na „” nieprzyjemne uczucie komfortu. W przeciwnym razie, wszystko jest w porządku.
9,0doskonały
Slovensko ...... - 14.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.11 - 12.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
8,0doskonały
Doskonale dla pary z dietą wątpliwej Slovensko Roman - 13.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 09.11 - 11.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Pokoje, środowiska, żywności i sauna były w oczekiwania.
Wady: Nasz trochę rozczarowany wellness. Szlachetne kilka leżaki (około 10 jednostek na całym krytego basenu i na zewnątrz Lézat jest już niemożliwe ze względu na pogodę) i nawet te kilka leżaki, co było, wciąż rzucać ręczniki chociaż nikt tam po prostu nie leży. Więc mamy małe dziecko na chwilę kąpała się w basenie i musieliśmy odejść, ponieważ nie mógł siedzieć / leżeć. Większość ludzi, którzy są dumni charakter wokół basenu i zniechęcony widok z ostrogami leżakami. Vacinas strata czasu, nie tak szybko zwolniony. Ponadto, będziemy wdzięczni, basen dla dzieci, basen kryty, ponieważ ma standardową temperaturę 28 stopni, która jest ok dla dorosłych, ale dla 10 miesięcznego dziecka miałem. Ogólnie pobyt ale uważają go pozytywnie, jesteśmy zwolnieni.
9,0doskonały
ewaluacja Slovensko Štefan - 8.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 02.11 - 05.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko było coraz doskonała
Wady: Odkryty basen mógłby być cieplej
10,0doskonały
Brak komentarzy Slovensko Anna - 5.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 31.10 - 03.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Piękne, wygodne, komfortowe zakwaterowanie, doskonały personel opieki
Wady: Brak komentarzy
10,0doskonały
Jesienny pobyt Slovensko Lucie - 5.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.10 - 15.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 4/0
Zalety: Noclegi byliśmy ze sobą w październiku 2019 roku i to było absolutnie nie do pobicia. Spokojne, piękne pokoje, świetna atmosfera, jedzenie doskonale i pomocny i przyjazny personel zarówno w recepcji, podczas posiłków i odnowy biologicznej. Dla naszego górnym pobytu w pięknym otoczeniu i wspaniałą obsługą. Będziemy z powrotem. Pozdrowienia Lucie
8,0doskonały
ŻYCIE Slovensko Gabriela - 5.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 01.11 - 03.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/1
Zalety: środowisko wnętrze hotelu, wieczorem fortepian, doskonałe jedzenie
Wady: zimny basen, relaks w spa
10,0doskonały
Gorąco polecam Slovensko Marcela - 4.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.10 - 02.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
Zalety: Piękny hotel, charakter i jedzenie.
10,0doskonały
Slovensko Dušan - 4.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.10 - 02.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/2
10,0doskonały
ładny hotel Slovensko Marek - 4.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 30.10 - 01.11.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: TOP Hotel znajduje się w Tatrzańskiej Łomnicy, bardzo polecam, śniadanie i kolacja bardzo obfite i urozmaicone, regularnie uzupełniane, pokój czysty i przytulny.
Wady: Mogłaby być większa wellness. Dość mały odkryty basen.
10,0doskonały
Slovensko Richard - 3.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.10 - 30.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko JJ - 2.11.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 29.10 - 31.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Bardzo przyjemny pobyt. Zalecamy. Slovensko Alexander - 31.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 28.10 - 29.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 3/0
Zalety: Kochamy Tatrach wszystko, co do nich należy.
Wady: Nie podoba mi się, że to się skończy, czekamy do następnego widzenia.
10,0doskonały
Slovensko Andrea - 31.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 27.10 - 29.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/1
9,0doskonały
Super relaks Slovensko Miroslav - 28.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 20.10 - 23.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 1/0
Zalety: Super spa i śniadanie
Wady: cena 27 euro za wellness 3hrs było korzystne zniżki przy zakwaterowaniu na 50 procent
10,0doskonały
doskonały Slovensko Zoltán - 23.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.10 - 21.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Wszystko masaże, zakwaterowanie, jedzenie, natura.
Wady: nic
9,0doskonały
Slovensko Miroslava - 22.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 19.10 - 20.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Alexandra - 19.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.10 - 17.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
vynikajuce Slovensko Martina - 19.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.10 - 17.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Eva - 18.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 13.10 - 16.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Miroslav - 18.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 12.10 - 14.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Slovensko Magdalena - 15.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 10.10 - 13.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
9,0doskonały
Slovensko Lukas - 14.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 08.10 - 11.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
10,0doskonały
Hotel ma bardzo ładny otmoferu Slovensko Jan - 13.10.2019
Tłumaczenie z Tłumaczem Google
Odwiedził w okresie: 06.10 - 11.10.2019
Liczba osób dorosłych / dzieci: 2/0
Zalety: Bardzo miły personel i starszy menedżer Lejlepsi byłem hotel spełnia każde życzenie zostanie Peršín super !!!
© 2020 CA SORGER - Zasady i warunki - Kontakt | Wszelkie prawa zastrzeżone.
Ta strona w kontekście świadczenia usług wykorzystuje pliki cookie, korzystając z witryny, zgadzasz się z ich stosowaniem. Dowiedz się więcej. Zgadzam się